SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Avcı net konuştu: Şampiyon oluyoruz, resmileşmesini bekliyoruz!

Avcı net konuştu: Şampiyon oluyoruz, resmileşmesini bekliyoruz!

03 Nisan 2022 Pazar - 23:02




Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı maç sonunda konuştu.





Süper Lig’in 31. Haftasında Trabzonspor sahasında Beşiktaş ile karşılaştı. Maçın ardından bordo mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu; Maç öncesinde söylediğim gibi ligimizin son şampiyonu. Kadro zenginliği olan bir takım. Bazen performans alamayabiliyorsunuz.  Hoca değişikliğine oyuncuların verdiği reaksiyon oldu. Beşiktaş’ın analizine çalışamadık. Çnkü hiç 3’lü oyanamadılar. Hocanın önceki takımlarına baktık çalıştık. Bugün de beklediğimiz gibi rakibimiz sahada aynı formasyonda pozisyon aldı. İlk yarıda devreye giremeyen oyuncularımız oldu. Rakibimizin etkin oyuncuları vardı. Büyük maça yakışır bir mücadele oldu. İkinci yarıda rakip arkasına koşumuz Hüseyin’in pası ve gol geldi. O an tam oyun istediğimize döndü. Sonra penaltı ve çaprazdan gelen bir gol. Fazla üretemedik ama son dakikada top direğe değil gol olsa galip olabilirdik. Temposu yüksek bir oyun oldu. Buradan 1 puanla ayrılıyoruz. Taraftarımıza hazırlıkları için teşekkür ediyorum. Güzel duygular bunlar. Trabzonspor’un en önemli insanları bu şampiyonlukları yaşadı ben de çok yakınım ve yaşayacağım. Çok duygulandım. Onlara teşekkür ediyorum. Biz şampiyon oluyoruz zaten sadece resmileşmesini bekliyoruz. Bu zor bir oyun kolay değil. 7 maç kaldı ve en yakın rakibe 13 puan farkı var. Resmileşmesini bekliyoruz. Ramazanın sonunda bayramda herhalde bu mutluluğu yaşayacağız. Bayraklarını çıkarmaya başlasınlar. Süre azaldı.  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap