SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Avcı, Mendy üzerinden mesaj verdi! ''Hiç biriniz istediğim oyuncu değilsiniz''

Avcı, Mendy üzerinden mesaj verdi! ''Hiç biriniz istediğim oyuncu değilsiniz''

13 Aralık 2023 Çarşamba - 16:58




Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı bütün planını önümüzdeki sezona göre yapıyor. Bir çok stoper olmasına rağmen ön libero Batista Mendy'i stoperde oynatan Avcı'nın bu hareketi yönetime transfer mesajı olarak yorumlandı.





Trabzonspor'da Baniya, Benkovic, Hüseyin Türkmen ve Fernandez gibi sağ stoperler bulunmasına rağmen Gaziantep maçında dikkat çeken bir detay Batista Mendy'in sağ stoper olarak görev almasıydı.

Mendy, asıl mevkii ön libero olmasına rağmen merkez orta saha ve stoperin çeşitli bölgelerinde forma giyebilen bir oyuncu. 4 sağ stoperi bulunmasına rağmen, Mendy'nin stoperde oynaması, Abdullah Avcı tarafından yönetime transfer mesajı oldu.

Eldeki hiç bir stoperin kendisi için yeterli olmadığını, Ocak ayında o bölgeye bir takviye istediğine işaret olarak kabul edildi.

Bu sezonki hedefini Avrupa Kupaları'na katılmak olarak belirleyen Abdullah Avcı asıl hedefini ise gelecek sezon olarak belirledi.


Trabzonspor devre arasında transfer yapsa bile bu transferler gelecek sezona hazırlanmak amacıyla olacak.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
3
Sevdim
2
Beğenmedim
6
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap