SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Aurelien Chedjou harekatı!

Aurelien Chedjou harekatı!

25 Temmuz 2018 Çarşamba - 10:56




İranlı savunmacı Hosseini transferini çözmeye çalışan Bordo-Mavililer, alternatif isimleri de hazır tutuyor. Menajerlerin Başakşehir’de forma giyen Ka





FIRTINA yılan hikayesine dönen stoper transferini bir an önce sonlandırmak istiyor. İran Milli Takımı’nın savunmacısı Majid Hosseini’yi Türkiye’ye getiren ve KAP’a bildiren Bordo-Mavililer, oyuncunun kulübü İstiklal ile yaşadığı sorunlar nedeniyle işi imzaya dökememişti. Bu gelişme üzerine de Hosseini, krizi aşmak için İran’a dönmüştü.

HOSSEİNİ’NİN bonservis sorununu halletmesini bekleyen Trabzonspor bir yandan da alternatifi hazır tutuyor. Alınan bilgilere göre, menajerler bir dönem Galatasaray’da oynayan şimdi ise Başakşehir’in formasını giyen Aurelien Chedjou’yu önerdiler. 33 yaşında olan Chedjou, geçtiğimiz sezon ciddi bir sakatlık geçirmişti. Ancak tecrübeli stoper bunu atlattı.

BAŞAKŞEHİR’İN Salzburg’daki hazırlık kampında performansıyla dikkat çeken Chedju, hazırlık maçlarında da iyi bir görüntü sergiledi. Kamerunlu stoperin Başakşehir’le 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Gelen bilgilere göre, Chedjou ve menajeriyle son bir görüşme daha yapılacak. Şartlarda anlaşma sağlanırsa, tecrübeli savunmacı kapsamlı sağlık kontrolünün ardından imzaya çağrılacak.

Haber: Eser HACISALİHOĞLU

CHEDJOU KİMDİR?


Adı: Aurélien Bayard Chedjou Fongang

Yaş: 33

Boyu: 1,84 m

Uyruğu:     Kamerun /Fransa

Mevki: Defans - Stoper


Ayak: Sağ ayak

Güncel kulüp: Başakşehir FK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap