SON DAKİKA
SON DAKİKA


Artık gruplar harekete geçebilir
7.10.2023

Neresinden başlasak doğru olur bilemiyorum ki yine Trabzonspor daha önceki yazılarımızda bahsettiğimiz gibi bugün futbol anlamında ortaya bir şey koymadı. Pas anlayışı yok, topu ayakta gezdirmek yok, futbol oynamaya çok fazla niyeti yok gibiydi Trabzonspor’un. Adana Demirspor golü attıktan sonra Trabzonspor bir parça oyuna girmeye çalışışsa da oyunun hakimiyetini eline geçirmeyi başaramadı. Çünkü Trabzonspor’un oyunu elinde tutacak ne oyuncusu ne de oyun kalitesi var. Bu anlayış ve mantalite ile Trabzonspor’un maç kazanabilmesi çok zor. 8 maçta 12 puan neredeyse maç başına 1.4 puan ortalaması çok düşük bir ortalama.

İstanbul takımları kazanırsa neredeyse iki kat puan farkı yapacaklar. Anadolu takımların da bazılarının Trabzonspor’u geçmesi artık bazı grupları harekete geçirmeye başlar. Bu akşamdan itibaren bazı gruplar çalışmalar başlar gibi geliyor bana. Hoca baskında altında olabilir bu oyunculara da yansıyabilir ancak bu kadar kötü bir Trabzonspor izlettirmeye kimsenin hakkı yok. Bu oyuncu grubuyla Trabzonspor’un bir şey yapma şansı yok. Bence bu akşam birçok şey değişir. 3 Grup’ta  Trabzon’da bunun mücadelesinin peşine düşer. Biz başarı olduğumuz dönemlerde bunu sürdürmek ya da devamı getirmek yerine kendi kendimizle uğraşıyoruz. Trabzonspor hem borç sarmalında bocalayacak hem de yüksek oyuncu bedelleri ödeyecek hem de yeniden bir yapılanmaya gidecek. Bu hem oyuncu grubu hem yönetimi hem de camiayı yorar. Nitekim taraftar yorulmuş ki geçen hafta Pendik maçında stadyuma gitmeyi tercih etmedi.  Maçla ilgili çok fazla konuşulacak bir şey yok. Adana Demirspor çıktı oynadı ve maçı kazandı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap