SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Arsenal'dan Trabzonspor'a! Başkan Doğan, Londra çıkarmasında görüştü!

Arsenal'dan Trabzonspor'a! Başkan Doğan, Londra çıkarmasında görüştü!

16 Nisan 2024 Salı - 09:31




Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan transfer görüşmeleri için Londra'da... Nicolas Pepe ve Paul Onuachu'nun son durumlarını kulüpleriyle görüştü. Başkan ayrıca Arsenal'de sezon sonu gönderilecek olan isimler için de görüşmeler yaptı. İşte Doğan'ın önüne konan liste...





İstanbul Büyükekşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğu, Trabzon'a gitti. Yöneticilik de yaptığı Trabzonspor kulübünü ziyaret etti. Kendisini Asbaşkan Zeyyat Kafkas ağırladı. Başkan Ertuğrul Doğan'ın bu ziyaret sırasında ortalıkta olmaması dikkat çekti.

DOĞAN TRANSFER İÇİN LONDRA'DA

Başkan'ın İmamoğlu'nun ziyaretinde yer almamasının nedeninin transfer görüşmelerinde bulunmak için Londra'ya gitmesi olarak açıklandı. Doğan ayrıca Sivasspor maçında da yoktu.

PEPE VE ONUACHU İÇİN GÖRÜŞTÜ

Doğan Londra ziyareti sırasında Nicolas Pepe'nin kiralandığı Arsenal ve Paul Onuachu için Southampton'la birer görüşme yaptı. Doğan'ın Arsenal'da kadroda düşünülmeyen bazı oyuncular için görüşme yaptığı da ortaya çıktı.


ARSENAL'İN GÖZDEN ÇIKARDIĞI OYUNCULAR

Arsenal'da düşünülmeyen oyuncular:

Sağ bek Cedric Soares 32
10 numara Emile Smith Rowe 23
10 numara Fabio Vieira 23
Ön libero Thomas Partey 30
Ön libero Muhammed Elneny 31
Sol bek Nuno Tavares 24

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
2
Sevdim
2
Beğenmedim
8
Üzgün
4
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap