SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Anthony Nwakaeme'den yönetime mesaj!

Anthony Nwakaeme'den yönetime mesaj!

06 Eylül 2021 Pazartesi - 19:30




Süper Lig'e fırtına gibi başlayan Trabzonspor'da transfer çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Birçok yeni ismi kadrosuna katan Karadeniz ekibi, iç transfer görüşmelerini de sürdürürken, tecrübeli isim Nwakeme'den bir mesaj geldi.





Bu sezon kadrosunu yıldız isimlerle takviye eden Trabzonspor, şampiyonluk için kenetlenmiş vaziyette. Yönetim, takımdaki oyuncuların sadece sahaya konsantre olması için elinden geleni yapıyor. Hatta ileride oluşabilecek sıkıntıların da önüne geçmek isteyen bordo mavililer, sözleşmesi sona erecek isimlerden Anthony Nwakaeme ile şimdiden masaya oturmak istiyor.

TARİHE GEÇECEĞİM

Bu sezon formda bir görüntü çizen Nijeryalı oyuncu şimdiden 3 gol, 1 asistle takımın gol yükünü sırtlanmış durumda. Trabzonspor'da çok mutlu olduğunu belirten Nwakaeme "Eğer sözleşme uzatacaksanız ben hazırım" mesajını gönderdi. Trabzon'u ikinci evi olarak gördüğünü belirten yıldız futbolcu "En büyük hedefim bu takımda şampiyonluk yaşayıp tarihe geçmek" dedi.

Beğendim
15
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap