SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Altın kafa Cornelius

Altın kafa Cornelius

31 Mayıs 2019 Cuma - 10:26




Rodallega’nın yerini iyi bir santrafor ile doldurmak isteyen Bordo-Mavililer, 3 isim üzerine yoğunlaştı. Bunlar, M’Baye Niang, Alexandre Mendy ve Andreas Cornelius.





// Karadeniz Özel // Osman BAŞKIR // 3 futbolcunun da özellikleri birbirinden farklı ancak hava toplarındaki üstünlüğü, attığı kafa golleriyle Danimarkalı Andreas Cornelius bir adım önde görünüyor.

BORDEAUX’DA KİRALIK OYNADI

FORVET hattını iyi bir golcüyle güçlendirmek için harekete geçen Trabzonspor yönetimi, scout ekibinin verdiği isimler doğrultusunda girişimleri sürdürüyor. Bordo-Mavili kurmayların masasında şu anda 3 golcünün adı var. Bunlar; Bonservisi Torino’da olan 24 yaşındaki M’Baye Niang. Bordeaux’nun oyuncusu olan, bu sezonu Guingamp’da geçiren 25 yaşındaki Alexandre Mendy ve yine bonservisi Atalanta’da  olan ve geride kalan sezonda Bordeaux’da kiralık olarak oynayan 26 yaşındaki Andreas Cornelius.




ŞUT ATAR GİBİ KAFA VURUYOR

3 GOLCÜ için referanslar bir hayli fazla ancak bir isim özellikleriyle Trabzonspor’a daha yakın gibi duruyor. Bu futbolcu Andreas Cornelius. Danimarkalı olan Cornelius, 26 yaşında ve sol yağa sahip. Ancak Cornelius’un en büyük özelliği kafa toplarındaki başarısı. Oynadığı takımlarda bu özelliğinden dolayı ‘Altın Kafa’ yakıştırması yapılan Andreas Cornelius’un attığı kafa gollerindeki şiddeti, ayakla yapılan vuruşlar kadar etkili. Şu anda Atalanta’ya dönen Cornelius, 1 sezon kiralanmak isteniyor.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap