SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Altay’ın yerine Uğurcan'ı transfer edecekler

Altay’ın yerine Uğurcan'ı transfer edecekler

12 Kasım 2021 Cuma - 17:40




Daha önce Fenerbahçe'den Altay Bayındır'ı izlemeye alan Ajax scout ekibi, Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır'ı da gözüne kestirdi.





Bir sonraki maçta Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş’a konuk olacak Ajax’ın analiz ekibi Trabzonspor maçını analiz etti… Trabzonspor’un 2-1 kazandığı maçla ilgili analiz ekibi İstanbul’a üst turu garantilemiş olmanın verdiği avantajla yedek takımla gelinmesini önerdi. Aynı dönemde oynanacak diğer maçlar için konsantrasyonun daha üst seviyede tutulmasını önerdi. Analiz ekibinin sürprizi ise Uğurcan Çakır’la oldu. Onana’nın sözleşme yenilemeyi reddettiği ortamda Trabzonspor’un kalecisi Uğurcan’ın transferinin iyi olabileceği raporu verildi. Scout ekibinin Trabzonspor’un kalecisini izlemesi önerildi. 

Ajax’ın listesinde daha önce Altay Bayındır yer alıyordu. Ancak özellikle kaleci antrenörsüz kaldıktan sonra milli kalecinin yaşadığı düşüş Ajax’ın scoutlarını da ekledi.

Beğendim
3
Sevdim
2
Beğenmedim
3
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap