SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ali Şen: 'Trabzonspor'un kollandığını düşünmüyorum'

Ali Şen: 'Trabzonspor'un kollandığını düşünmüyorum'

17 Şubat 2020 Pazartesi - 14:18




Fenerbahçe’nin eski başkanı Ali Şen, ‘Trabzonspor sırtını devlete dayamış’ açıklamasıyla ilgili konuştu: “Hiç kimse tuttuğu takımı şampiyon yapamaz. Her şeyden önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan siyasetin spora bulaşmasına zaten izin vermez. Cumhurbaşkanı Erdoğan sporun iç işlerine asla müdahale etmez”





Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen, Sabah'tan Tuba Kalçık'a açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklama;

Ali Koç, "Trabzonspor sırtını devlete dayamış" açıklamasında bulundu. Sizce de devlet herhangi bir takımı destekliyor mu?

Ben bu konuyu Ali'yle de, Nihat Özdemir'le de konuştum. Öncelikle şunu söyleyeyim, Nihat'ı çok eskiden tanırım. Nihat'ı spor dünyasına alan benim. Çok düzgün ve iyi bir insandır, asla yanlış bir iş yapmaz. Bunu Ali'ye de söyledim. Ali de "Özdemir verdiği sözleri tutmadı" dedi. Mali ve transfer konusuyla ilgili destek olmadığını söyledi. Ben Nihat'ın verdiği sözleri tutacağına inanıyorum. Ali'nin "Trabzonspor sırtını devlete dayadı" sözlerine gelince... Ben işin iç yüzünü bilmiyorum. Bu sözünü açıklamalı. Ama devlet her kulübe destek olur, olmalı da. Eski hükümetler destek falan olmuyordu. Şimdi devletin her kulübe destek olmasını çok önemli buluyorum. Kulüplere stat da yapmalı, yardım da etmeli. Bir kulübe yönelik böyle şeyler söylenmesini de doğru bulmuyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan sporun daha iyi olması için uğraşıyor, bunu yakından biliyorum. Siyasetçiler bir takımı tutabilir ve şampiyon olmasını gönlünden geçirebilir, bu normal bir şey. Kimse bir takımı tutuyor diye onu şampiyon falan yapamaz. Her şeyden önce Cumhurbaşkanı siyasetin spora bulaşmasına asla izin vermez. Spor dünyasında kimse Cumhurbaşkanı'nın adını kullanmasın, karıştırmasın da. Erdoğan, sporun iç işlerine hiçbir zaman müdahale etmiyor.


Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap