SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ali Kemal Denizci; ''Uğurcan Çakır 50 milyon euro'dan aşağıya gitmez''

Ali Kemal Denizci; ''Uğurcan Çakır 50 milyon euro'dan aşağıya gitmez''

20 Mayıs 2020 Çarşamba - 16:27




Trabzonspor Yönetim Danışmanı Ali Kemal Denizci, Uğurcan Çakır ile ilgili beklentilerini anlattı. Denizci, Uğurcan Çakır'ın 50 milyon Euro'dan aşağı satılmayacağını ifade etti.





Trabzonspor Yönetim Danışmanı Ali Kemal Denizci, "Trabzonspor çok iyi yönetiliyor. Uğurcan Çakır için, 'Bu çocuk Avrupa piyasasını ayağa kaldıracak' demiştim. Başkan bundan 1 sene önce bana, '30 milyon Euro' dedi. Ben ona, '50'den aşağıya gitmez' diyince gülmüştü. Trabzonspor'a çok büyük paralar teklif edilecek. Trabzonspor'un içinden daha çıkacak çok oyuncu var. Sadece Trabzon değil tüm Türkiye'de iyi oyuncular var Dünyanın en iyi 3 kalecisinden biri Uğurcan Çakır. Uğurcan Çakır, daha da iyi yerlere gelecek. Karius, Liverpool'da oynayıp gelmiş bir kaleci. İkisini kıyaslayabilirsiniz."

Onur Kıvrak ile yolların ayrılması Uğurcan'a yaramıştı

Uğurcan Çakır, Trabzonspor'da bu sezon 33 maçta 2936 dakika süre aldı. Uğurcan Çakır, Onur Recep Kıvrak ile yolların ayrılmasının ardından şans bulmuş ve bu şansı iyi değerlendirmişti.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap