SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ali Ece'den Malatya galibiyeti yorumu; ''Trabzonspor kesin olarak Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynardı''

Ali Ece'den Malatya galibiyeti yorumu; ''Trabzonspor kesin olarak Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynardı''

26 Ağustos 2019 Pazartesi - 10:59




Ali Ece, Trabzonspor - Yeni Malatyaspor maçına dair değerlendirmelerde bulundu...





Spor yorumcusu Ali Ece, NTV'de yayınlanan '90+' adlı programda Trabzonspor - Yeni Malatyaspor maçına dair değerlendirmelerde bulundu...

Trabzonspor'un 2-1'lik galibiyetiyle ilgili olarak konuşan Ali Ece, "Her iki takım sezonu erken açtı, Avrupa maçları oynadı. Yorgunluk emraleri görmedim. İki takım da iyi takım. Malatyaspor zor bir takımdır. İki takımın da kalecisi saygı değer performanslar çıkartıyor. Bizim ligimizin üstünde bir maç oldu. Ünal Hoca geldikten sonra Trabzonspor'un mücadeleleri hep böyle" dedi.

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezona göre çok daha geniş bir kadrosu olduğunu kaydeden Ali Ece, "Böyle bir form grafiği yakaladıktan sonra Ekuban kesilmez. Sörloth da şu an kesilmez. Bu sezon Ünal Karaman'ın eli daha kuvvetli. Geçen sezon Trabzonspor, 75'e kadar maçı kazanacak taraf gibi oynuyordu ama son 15 dakika çok ciddi düşüşler yaşıyordu. Geçtiğimiz sezon maçlar 80. dakikada bitmiş olsa, Trabzonspor kesin olarak Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynardı" diye konuştu.




Yeni Malatyaspor maçını tribünden takip eden Sturridge ile ilgili olarak da yorumlarda bulunan Ali Ece, "Fizik kondisyon durumu iyi olsun, ligin en iyilerinden olur. Bunun nasıl yapılacağını bilmiyorum. Ünal Hoca ve ekibi bunu başarabilir" şeklinde konuştu.
Beğendim
7
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap