SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Alexander Sörloth'un sporcu geçmişi! Hentbol, sürat pateni!

Alexander Sörloth'un sporcu geçmişi! Hentbol, sürat pateni!

04 Aralık 2019 Çarşamba - 16:38




Trabzonspor'un Norveçli golcüsü Alexander Sörloth kendisi hakkında az bilinenleri anlattı. Alexander Sörloth, eskiden hentbol oynadığını ve 14 yaşında bıraktığını açıklarken, aynı zamanda sürat pateni yarışmalarına da katıldığını belirtti. Alexander Sörloth, güçlü savunmacılara karşı oynamayı sevdiğini de açıkladı.





Herkes Trabzonspor’un gol makinesi Alex Sörloth’u konuşuyor... o ise ülkesinde verdiği röportajda kendisini anlattı.

Trabzonspor'un golcüsü Alexander Sörloth, ''Benim en önemli özelliğim fiziksel gücüm. Hedefi kolayca bulan, uzun, güçlü ve aynı zamanda hızlı bir forvetim. Güçlü savunmacılara karşı oynamayı seviyorum. Çünkü güçlü oluyorlar ama bana göre daha yavaş oluyorlar. Geldiğim çevreye hızlıca adapte olabilirim. Kendimi evimde hissetmem uzun zaman almaz. Eski bir hentbolcu olmam ve uzun süre sürat pateni yarışmalarına da katılmam futboluma yardımcı oldu. Futbolcu olamasaydım muhtemelen 14 yaşında hentbolu bırakmaz ve şimdi hentbol oyunuyor olurdum'' açıklamasında bulundu.

Alexander Sörloth kalitesini gösterdi

Trabzonspor'un satın alma opsiyonuyla 2 yıllığına Crystal Palace takımından kiraladığı Alexander Sörloth, bu sezon harikalar yaratıyor. Alexander Sörloth, geride kalan haftalarda çıktığı 21 maçta 10 gol atıp, 4 asist gerçekleştirerek, kalitesini gösterdi.

Beğendim
1
Sevdim
3
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap