SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Alexander Sörloth gündemden düşmüyor! Leipzig'den açıklama geldi...

Alexander Sörloth gündemden düşmüyor! Leipzig'den açıklama geldi...

28 Kasım 2020 Cumartesi - 15:35




Trabzonspor'da gösterdiği müthiş performans ile rekor bir ücrete Alman ekibi Leipzig'e transfer oldu. Norveçli golcüden çok şey bekleyen taraftarlar büyük hayal kırıklığına uğradı. Süper Lig'de geçtiğimiz sezonun gol kralı olan Norveçli golcü Alexander Sörloth'un performansı tatmin etmedi. Norveçli golcüyle ilgili hocası Julian Nagelsmann açıklamalarda bulundu.





Alexander Sörloth'ta son dakika gelişmesi. Transferin en çok konuşulan ismi olan Trabzonspor'da gol krallığı yaşayan 24 yaşındaki Norveçli gol makinesi gündemden düşmüyor.

Alman ekibine rekor fiyatla transfer olan Sörloth beklentilerin altında kaldı. Alman basının eleştiriler yönelettiği yıldız isim bir türlü golle tanışamadı.

Son olarak Eintracht Frankfurt karşı etkisiz performans ortaya koyan Sörloth eleştirilere yanıt veremedi. Norveçli golcü gol hasretini sürdürdü.

Alman ekibinde teknik Direktör Julian Nagelsmann, Sörloth'a sadece 45 dakika dayanabildi. İkinci yarının başında Sörloth kenara geldi

Şampiyonlar Ligi'nde PSG karşısında yedek kulübesinde maça başlayan Sörloth 74. dakikada oyuna girdi. Norveçli yıldız skora katkı sağlayamadı.

9'DA 0 ÇEKTİ 

Bundesliga’da 7 ve Şampiyonlar Ligi’nde 2 olmak üzere toplamda 9 maçta forma giyen Norveçli santrfor, bu maçlarda gol atamadı, asist de yapamadı. Süper Lig’in son gol kralı olan oyuncu yeni adresinde sıfır çekti.

TATMİN ETMEDİ

Crystal Palace ve Trabzonspor için paylaştırılan 20 milyon euroluk bonservis bedeliyle Alman ekibinin yolunu tutan 24 yaşındaki santrforun Bundesliga’daki performansı tatmin etmedi.

HOCASI KONUŞTU 

RB Leipzig Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, Trabzonspor'dan transfer ettikleri ve şu ana kadar ağları sarsamayan Alexander Sörtloth için yeni açıklamalarda bulundu.

Sörloth'un "saha dışında" çözmesi gereken sorunları olduğunu belirten teknik adam, "Herkes böyle bir oyuncudan bir an önce maksimum performansı almak ister. Ritmini bulmasını ve geçen sezon yakaladığı gol istatistiğine ulaşmasını umar. Başlangıçta şu anda bununla karşılaşamadık. Üzerine çalışması gereken şeyler var ve bunlar futbolla ilgili, taktikle ilgili şeyler değil, daha basit şeyler. Bunları daha çabuk, daha aktif şekilde çözmeli. Sonrasında oyuna girmesi ve taktiksel olarak adapte olması daha kolay olacaktır." ifadelerini kullandı.

"SADECE BİR GOL ATMASI LAZIM" 

Norveçli golcünün ilk golünün ardından açıklacağını da söyleyen teknik adam, "Bir gol atarsa, her şey daha hızlı olacaktır. Şu ana kadar sadece çok net bir pozisyon buldu ve gol atamadı. Sadece bir gol atması lazım, gerisi çorap söküğü gibi gelecektir." diye konuştu.

​​​​RB Leipzig'de bu sezon 9 maça çıkan ve 374 dakika sahada kalan Alexander Sörloth, henüz ağları sarsmayı başaramadı.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap