SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Alexander Sörloth bu kararıyla herkesi şoka uğrattı

Alexander Sörloth bu kararıyla herkesi şoka uğrattı

01 Ağustos 2021 Pazar - 20:33




Bir dönem Trabzonspor formasıyla Süper Lig’de gol kralı olan ve fırtınalar estiren Norveçli yıldız golcü Alexander Sörloth son kararını verdi. Yeniden Süper Lig’e dönmesi beklenen Alexander Sörloth bu kararla herkesi şaşkına çevirdi.





Trabzonspor’un eski golcüsü Alexander Sörloth yeniden Süper Lig’e dönecek diye beklenirken bu gelişme şok etkisi yarattı.

Trabzonspor formasıyla gol krallığı yaşayan ve başarılı bir sezon geçiren Alexander Sörloth herkesi ters köşeye yatırdı. Hatırlanacağı üzere tecrübeli golcü Sörloth, sergilediği mükemmel performansın ardından 20 milyon euroluk bonservis bedeliyle RB Leipzig'e transfer olmuştu.

Ancak bu transferin ardından Alexander Sörloth bir türlü istenilen başarıyı elde edemiş ve büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Almanya Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig'de forma giyen Alexander Sörloth için Trabzonspor taraftarı büyük bir sosyal medya kampanyası başlatmış ‘Geri dön’ çağrısında bulunmuştu.

Ancak bu çağrı Alexander Sörloth’u kızdırmış hatta yıldız golcü ‘lütfen beni rahat bırakın’ açıklamasını yapmıştı.

26 yaşındaki yıldız golcü isim Alexander Sörloth kariyerine yönelik son kararını verdi. Transfer döneminin en gözde isimlerinden Alexander Sörloth yolunu tekrardan Süper Lig'e çevirme konusunda kararını verdi.

Son dönemde Fenerbahçe’nin yakından ilgilendiği Alexander Sörloth Süper Lig'e dönmeme kararı aldığı öğrenildi. Bu kararının ardından Trabzonspor taraftarı Sörloth’tan iyice umudunu kesti.

Beğendim
2
Sevdim
5
Beğenmedim
8
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap