SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Alexander Sörloth’a Hüseyin Göçek’ten müjde

Alexander Sörloth’a Hüseyin Göçek’ten müjde

10 Şubat 2020 Pazartesi - 11:43




Maçın uzatma anlarında oyundan atılan Alexander Sörloth maç sonunda soyunma odasında takım arkadaşlarından tek tek özür diledi. Teknik direktör Hüseyin Cimşir’e de, “sizi zorlu maçlarda yalnız bırakacağım için özür dilerim. Profesyonel bir futbolcunun yapmaması gereken bir hareket yaptım. Her türlü cezaya razıyım” dediği bildirildi.





Bu arada Sörloth’un pozisyonda kendisine tekmeler savuran Fabricio’ya “Senin aklından zorun mu var ya…” diyerek isyan etmesi kameralara yansıdı. 

CİMŞİR, CEZA ALMAMASI İÇİN RAPOR YAZACAK

Bu arada direkt kırmızı kartla oyundan atıldığı için iç disiplin talimatı gereği Sörloth’a 2 bin 500 euro idari para cezası verilmesi gerekiyor. Ancak gelen bilgilere göre teknik direktör Hüseyin Cimşir’in bu maddenin yürürlüğe konmaması için yönetim kuruluna bir rapor vereceği bildirildi. 

NEWTON İSYAN ETTİ: VINNIE JONES GİBİ SAVURDU

Bu arada Sörlth’un kırmızı kart gördüğü poziyonu yedek kulübesinden izleyen antrenör Eddie Newton isyan etti… Trabzonspor’un yeni İngiliz antrenörü, “hayatımda böyle acımasızca tekme atan bir oyuncu görmedim. Eskiden Vinnie Jones rakibini sinirlendirip, oyundan atılması için böyle tekmeler atardı. Ben rakip oyuncunun Sörloth’u oyundan attırmak için özel olarak bu tekmeleri savurduğunu hissettim” dedi. 


HÜSEYİN GÖÇEK RAPORUNA YUMRUK DEĞİL İTME YAZDI

Hüseyin Göçek’in kırmızı kart pozisyonuyla ilgili maç sonunda hazırladığı raporuna “ağır tahrik” maddesini eklediği bildirildi. Göçek’in VAR’dan da izlediği pozisyon için “rakip, bordo-mavili oyuncuya 3 kez sarı kartı gerektirecek şekilde faul yapmıştır. Bordo-mavili oyuncu buna karşılık rakibinin yüzünden itmiştir. (Yumru yoktur.) Bu hareket nedeniyle ilk önce sarı kart olarak değerlendirdiğim pozisyonu kırmızı kart olarak değiştirdim” yazdığı bildirildi. 

GÖZLEMCİYE GÖRE FABRICCIO’DA ATILMALIYDI

Bu arada Sörloth’un kırmızı kart gördüğü pozisyonla ilgili olarak maçın hakem gözlemcisi Mustafa Arslan’ın hakem Hüseyin Göçek’le aynı fikirde olmadığı ortaya çıktı.
Arslan’ın hazırladığı raporda, “hakem pozisyonu VAR’da incelemesine rağmen bordo-mavili oyuncuya üç kez arka arkaya sakatlamaya yönelik tekme atan beyazlı oyuncuyu da ihraç etmeyerek hata yapmıştır” yazdığı bildirildi. 

TÜRKMEN: SÖRLOTH’UN AYAĞINDA VİDA DELİĞİ VAR


Trabzonspor, Gençlerbirliği'ni 2-0 yendiği maçın ardından Hüseyin Türkmen yerel Haber61’e konuştu. Genç stoper, “pozisyon aslında net penaltıydı. Ben de bu müdahaleleri yapıyorum bu kadar bağırıp çağırmaya gerek yok. Maalesef gergin anlarda kendimizi tutamadığımız zamanlar oluyor. Sörloth’ta bunu yaşadı. Sörloth’un ayağına direk vida girmiş zaten vidanın boşluğu var ayağında” dedi.

Kaynak: Fotospor

Beğendim
6
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
4

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap