SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Akyazı'da Şenol Güneş'in ismi siliniyor mu? İşte isim önerileri...

Akyazı'da Şenol Güneş'in ismi siliniyor mu? İşte isim önerileri...

03 Kasım 2022 Perşembe - 09:53




Trabzonspor'da Şenol Güneş Spor Kompleksi'nin adının değiştirilmesi kararlaştrıldı. Bordo mavililer, yeni isim konusunda bir anket yapacak.





Trabzonspor camiası Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun Divan Kurulu’nda yaptığı “yeni havalimanı” açıklamasına kilitlendi. O açıklamada yer alan “istifa” tehdidi yüzünden şehirde “Trabzon mu? Trabzonspor mu?” soruları sorulmaya başlandı. 

Ağaoğlu’nun o konuşmasında söylediği, “Şenol Güneş Spor Kompleksi Stadyumumuzun ismini değiştireceğiz” ifadeleri ise arada kaynadı. İkinci kez Beşiktaş’ın başına geçen Güneş’in adının Akyazı’daki tesislerden kaldırılması için ilk hamle yapıldı. Gerekli yerlere, gerekli başvurular gönderildi. 

Fotospor'un haberine göre, Bu arada Trabzonspor yönetimi Şenol Güneş’in yerine stada kimin isminin verileceğini taraftarlarına soracak. Ona göre stadın ismi değiştirilecek. İlk etapta gündeme gelen bazı stat isim önerileri şu şekilde: 

* Atatürk 
* Avni Aker 
* Özkan Sümer
* Ahmet Suat Özyazıcı

Beğendim
23
Sevdim
12
Beğenmedim
4
Üzgün
4
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap