SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Akhisar'ın hocasından Rodallega sözleri

Akhisar'ın hocasından Rodallega sözleri

07 Ekim 2018 Pazar - 14:28




Akhisarspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Trabzonspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.





Cihat Arslan, Trabzonspor maçı öncesi açıklamalar yaptı İşte detaylar :

Sözlerine Standart Liege maçıyla başlayan Cihat Arslan, “Avrupa maçında görev almak çok güzel bir duygu. Türkiye adına mücadele ediyorsunuz. Bizim için de tarihi bir gündü. Belçika’dan o uanlarla dönmek istiyorduk ama olmadı. Rakibinin ismi ne kadar güçlü olursa olsun, yemememiz  gereken 2 gol yedik. Bizi o üzdü. Hakem tiriyosunun kötü tutumuna rağmen iyi oynadık” dedi.

‘Trabzonspor maçı pazartesi günü oynanmalıydı’

Trabzonspor maçı hakkında da konuşan Arslan, “Trabzonspor maçı eğer iç sahada olsa pazar günü oynanmasında bir şey yoktu ama Belçika'da oynandı biz cuma günü 15.30'da Akhisar’a geldik. Trabzonspor maçı pazartesi günü oynanmalıydı. Trabzonspor’da Ünal Karaman’ın teknik direktör olması normal şartlarda olması gereken bir şeydi. Ünal Abi Türk futbolunun ve Trabzon'un değeri olması olması gereken bu. Ünal Abi, Trabzonspor'un yapılanmasında önemli bir yapı taşı. Biz de bir çıkışa geçmek istiyoruz ve maçı kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Seleznyov ve Rodallega sözleri


Trabzonspor’un golcüsü ve eski öğrenici Hugo Rodallega’dan bahseden Cihat Arslan, “Hugo Rodallega’ya özgüven verilirse çok büyük oyuncu. Ünal Hoca da ona özgüven veriyor. Trabzonspor'da oynayan her oyuncu değerli. Akhisarspor'u ise taşıyıcı santrforlar üst sıralara çıkarttı. Bu sezonda Seleznyov mücadele ediyor. Seleznyov 4 maç yoktu, o süreçte Akhisarspor çok zorluk yaşamış. Sezon öncesi Galatasaray iddiaları kafasını karıştırmış. Şu anda Akhisarspor’a konsantre, takımımıza çok katkı sağlayacak” açıklamasında bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap