SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Akhisar’da tek forvet mi?

Akhisar’da tek forvet mi?

03 Ekim 2018 Çarşamba - 10:52




Kasımpaşa’yı Burak ve Rodallega ile dağıtan Fırtına’da ‘sistem değişecek’ iddiası var...





Trabzonspor’da bir süredir gündem olan ‘Bu takım çift forvet oynar mı?’ tartışması 4-2’lik Kasımpaşa sınavında sona ermişti. Ancak ortaya atılan bir iddia bu külleri yeniden alevlendirdi

TEKNİK Direktör Ünal Karaman’ın Kasımpaşa maçında Burak Yılmaz ile Hugo Rodallega’yı yan yana oynatması Bordo-Mavili camiayı mutlu etti. 2 oyuncu hocalarının bu güvenini boşa çıkarmadı ve attıkları 2’şer golle 4-2 kazanılan maçın baş mimarları oldu. Böylece bir süredir tartışılan, ‘Bu takım çift forvet oynar mı?’ tartışmaları da tarihe gömülmüştü.

ANCAK dün kulislerde konuşulan bir iddia gündemi yeniden bu konuya çevirdi. İddia sahiplerine göre teknik direktör Ünal Karaman, Akhisar deplasmanında yine tek forvetle sahaya çıkacak. Yine bu kişilere göre tecrübeli çalıştırıcı Trabzon’da oynanan maçlarda Burak ve Rodallega’yı yan yana oynatacak ancak deplasmanda sistem değişecek ve bu yıldızlardan birisi kulübede oturacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap