SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Metin Genç Trabzonspor'a başkan adayı olacak mı? Canlı yayında açıkladı

Ahmet Metin Genç Trabzonspor'a başkan adayı olacak mı? Canlı yayında açıkladı

19 Ocak 2021 Salı - 10:52




Trabzonspor'a sevdasının siyasetin üstünde olduğunu belirten Ahmet Metin Genç, canlı yayında kendisine sorulan soruya net bir dille cevap verdi.





Trabzonspor’a sevdasıyla bilinen ve 2010-2011 yılında Trabzonspor’un gasp edilen şampiyonluğu ile alakalı sert tepkiler gösteren Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Çay TV’ye konuk oldu.

Trabzonspor ile alakalı olarak konuşan Ahmet Metin Genç,” Trabzonspor başkanlığı çok kutsal, çok güzel, herkesin hayal edebileceği bir şey ama bizim kulvarımız siyaset oldu. Yoksa Trabzonspor başkanlığı gibi onursal büyük bir görev, şerefli bir görev istenmez mi? “ ifadelerini kullandı.

AĞAOĞLU VE YÖNETİME DESTEK MESAJI

Yönetime ve başkana destek verilmesi gerektiğini savunan Ahmet Metin Genç,”Mutlaka herkes tarafından olduğu gibi ben de isterim ama bizim kulvar biraz siyaset ve belediyeciliğe döndüğü için şuandaki görevimiz hepimizin gibi, bizim de görevimiz Trabzonspor başkanına ve yönetimine destek olmak. “ dedi.

İLERİ TARİHLİ ADAYLIK SİNYALİ

Kendisine sorulan “İhtiyaç olursa, bir gün kamuoyu oluşursa değerlendirir misiniz? “ sorusuna cevap veren Ahmet Metin Genç,  “Değerlendiririm tabi ki, onu da açık yüreklilikle burada söyleyebilirim. Trabzonspor’un bize ihtiyacı olduğu her zaman Trabzonspor’un emrindeyim. Benim Trabzonsporluluğum böyle. Onu söyleyeyim. “ diyerek ileri tarihli olarak adaylık sinyali verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap