SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Hamdi Gürdoğan: Trabzonspor başkanı kapıda beklemez hesap keser!

Ahmet Hamdi Gürdoğan: Trabzonspor başkanı kapıda beklemez hesap keser!

07 Ekim 2020 Çarşamba - 14:06




Trabzonspor Kongre Üyesi ve Doğu Karadeniz İhracatlar Birliği Başkanı Yardımcısı Ahmet Hamdi Gürdoğan, Ağaoğlu’nu topa tuttu...





“Riva’da yaşanan olay Trabzonspor markasının yerlerde sürünmesi demektir. Hiçbir güç Trabzonspor başkanının telefonuna çıkmamazlık yapamaz. O zaman sorunu kendinde arayacaksın. Demek ki sen bu şehri, bu camiayı temsil yeteneğine sahip değilsin. Geçmişte Mehmet Ali Yılmaz MHK Başkanı’nı görevden aldırmadı mı? Trabzonspor’un hakkını yiyen hakemin, hakemliğini bitirmedi mi? Eğer o MHK, o hakem hala görevde kalıyorsa bu, şimdiki yönetimin basiretsizliğinden kaynaklanıyor demektir. Beceremedikleri ortada. Onlar göndemiyorsa biz şehir olarak birleşir gerekeni yaparız. Bizim mezarımız Trabzon’da olacak. Ancak biliyorum ki onlar, tıpkı İbrahim Hacıosmanoğlu, Muharrem Usta gibi işlerini görüp buradan kaçacaklar…”

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun, TFF’nin İstanbul Riva’daki konuşmalarının yankıları sürüyor. Yaşanan bu olayı büyük bir skandal olarak değerlendiren Trabzonspor kongre üyesi ve Doğu Karadeniz İhracatlar Birliği Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, bordo-mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu’nu topa tuttu. Bir hayli dolu olan Ahmet Hamdi Gürdoğün Karadeniz’e şunları söyledi:

“Hala olayın şokundayım. Trabzonspor Başkanı Riva’ya gidiyor ve karşısında bir muhatap bulamıyor. Bu ne demektir? Bu Trabzonspor markasının yerlerde sürünmesi anlamına gelir. Haksızlık yapılmış, şehir ve camia ayakta, TFF’nin Başkanı telefonlarını kapatıyor ve sana cevap vermiyor. Bunu söylerken bile utanıyorum. Trabzonspor başkanlık makamı çok özeldir. Adını her geçtiği yerde herkesin saygı duyması gereken bir yerdir. Ancak şu anki görüntü, bu makamın ayaklar altına alındığını bir göstergesidir. Adı, sanı kim olursa olsun, hiç kimse Trabzonspor Başkanı’na ‘Benimle görüşemezsin” diyemez. Canımız yanmış, haksızlığa uğramışız. Bize cevap vermek, daha doğrusu hesap vermek zorundasınız. Gel gör ki, hak aramaya giden Trabzonspor Başkanı’nı kimse ciddiye almıyor ve görüşmüyor. Sonra da çıkıp, “TFF Başkanı telefonları kapadı” diyorsun. Senin orada 2 tane temsilcin var. Onları yanına alırsın, gidip hesap sorarsın. Maalesef bizim TFF’de hiçbir ağırlığımız yok. Eskiden öyle miydi? Mehmet Ali Yılmaz Trabzonspor’un hakkını yiyen, MHK Başkanı’nı hakemini görevden aldırdı. Düdüğünü duvara astırdı. Belli ki bu yönetim MHK ve Fırat Aydınus’u gönderme yeteneğine sahip değil. Onlar beceremiyorlarsa biz şehir olarak bu işi yaparız. Bizim bu gücümüz var. Çünkü bizim mezarımız burada olacak. Bizim tem sevdamız Trabzonspor. Bir çıkar gözetmeden bordo-maviyi seviyoruz. Son dönem Trabzonspor’a başkan seçilenler, kendi küpünü doldurduktan sonra kaçıp gittiler: Ahmet Ağaoğlu da aynısını yapacak. Bu şehir hala Mehmet Ali Yılmaz döneminin mirasını yiyor. O gittikten sonra Trabzonspor’a bir çivi çakılmadı. Akyazı Stadı’nın üzerinde arazi var. Eğer orayı değerlendirmezsek yine birileri gelip alacak ve sonra avucumuzu yalayacağız.”

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
9
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap