SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Hamdi Gürdoğan; “Hüseyin Çimşir de ateşe atıldı. 2-3 maç kaybedilince o çocuklar da gönderilecek”

Ahmet Hamdi Gürdoğan; “Hüseyin Çimşir de ateşe atıldı. 2-3 maç kaybedilince o çocuklar da gönderilecek”

Karadeniz Özel

05 Ocak 2020 Pazar - 10:54




Trabzon’da dün gerçekleşen, ‘Genişletilmiş Kurullar Toplantısı’na Ahmet Hamdi Gürdoğan’dan sert tepki geldi...





“Trabzon bir bütündür. Ortada bir sorun varsa, Onursal Başkana gidilir. Camianın önemli isimlerinden fikir alınır. Sivil Toplum Örgütleri ile istişare yapılır. O zaman tüm camiaya birlik ve beraberlik mesajı verirsin. Bu yapılan sadece bir kandırmaca. Ancak Trabzonlu bunu yemez”

''Trabzon'da dün bir toplantı gerçekleşti. Adı; Genişletilmiş Kurullar Toplantısı. Toplantıda yalnızca Trabzonspor Kulübü’nün kurulları yer aldı. Amaç; Ünal Karaman’ın gönderilmesinin ardından yaşanan kaosu ortadan kaldırmak, camia ve taraftarın tepkisini, “Biz birlik ve beraberlik içindeyiz” mesajı vererek azaltmaktı. Ancak beklenen olmadı. Bu toplantı camianın birçok kesiminden tepki görürken en büyük eleştiriyi Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan gösterdi.

Yapılan toplantının amaçsız ve hedefsiz olduğunu dile getiren Gürdoğan şunları söyledi: Yaptıklarının tutar bir yanı yok. Böyle bir oluşum düşünüyorsanız önce kulübün Onursal Başkanı’na gidersiniz. Kulübe katkısı olmuş önemli değerlerin fikirlerini alırsınız. Trabzon bir bütündür. Buradan sivil toplum örgütleri vardır. Onları bir araya getirip fikirlerini alırsınız. Sonra bunların hepsini değerlendirip, kamuoyunu önüne çıkarsınız gereken mesajları verirsiniz.

Bu kurullar daha önce de toplandı. Neyi çözdü? Sadece kandırmacadan öteye gitmedi. Sadece kendi kurullarınızı çağırarak zaten yaşanan olayda hatalı olduğunu açık ediyorsunuz. Ünal Karaman haksız bile olsa onu haklı duruma getiriyorsunuz. Kriz durumlarını yönetmek beceri ister. Maalesef mevcut yönetim bunu başaramadı. Ortada bir yangın var. Yangını külle örtmeye çalışıyorlar. Hüseyin Çimşir’i de ateşe attılar.

2-3 maç kaybedilirse o çocuk ve yanındakiler gönderilecek ve yazık edilecek.

Yaşananlar beni gelecek adına da korkutuyor. Böyle devam ederse bankalarla yapılan yapılandırma hüsranla biter. 2 yıl sonra borçlar ödenemezse kulüp yabancılara satılır. Şimdiki yöneticiler çekip gider ama biz bu şehrin sahibiyiz. Olan Trabzonspor’a ve bizlere olur.”

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap