SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Çakar Trabzonspor Fenerbahçe maçını değerlendirdi! Penaltı ve kırmızı kart kararları doğru mu?

Ahmet Çakar Trabzonspor Fenerbahçe maçını değerlendirdi! Penaltı ve kırmızı kart kararları doğru mu?

18 Ekim 2021 Pazartesi - 14:32




Trabzonspor, Süper Lig'in 9. haftasında oynanan derbide Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek liderliğe yükseldi. Sarı-lacivertlilerin Koreli stoperi Kim Min-Jae, Djaniny'e yaptığı müdahale sonrası ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. 85. dakikada Attila Szalai'nin Cornelius'a yaptığı hareket sonrası VAR'dan pozisyonu izleyen Ali Şansalan penaltı noktasını gösterdi. Sabah Gazetesi yazarı Ahmet Çakar, hakem kararlarını değerlendirdi. İşte o yazı...





Trabzonspor ile Fenerbahçe, Medical Park Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 3-1 kazanan bordo-mavililer 3 puanın sahibi oldu. Sabah Gazetesi yazarı Ahmet Çakar mücadeleyi ve hakem kararlarını değerlendirdi. İşte o yazı...

Ahmet Çakar: Trabzonspor yeni lider... Belki çok iyi oynamadılar ama kırılma anı Güney Koreli oyuncunun oyundan atılmasıydı. Aslında Fenerbahçe maça golle başladı. Rossi aldı içeri verdi. Top Valencia'dan kendisine geldi. O da ayak içiyle uzak direğe bırakıverdi. Bu dakikalarda Trabzonspor oyun kurmakta zorlanırken imdadına Koreli Kim yetişti. Oyundan atıldı, ceza alanı dışından kazanılan serbest vuruşu da Bakasetas gol yaptı.

Böyle maçlarda bir kişi eksik oynamak, o kadar büyük dezavantaj ki Fenerbahçe bunu ikinci yarı hissetti. Bitime dakikalar kala yine Bakasetas'ın penaltısıyla maçı aldı, Yusuf'un son saniye golü de olayı perçinledi ama siz bu satırları okurken Türkiye'de en çok dün geceki yönetimiyle Ali Şansalan konuşulacak. Kim'e gösterdiği ikinci sarıdan gelen kırmızı kart ve çaldığı faul kesinlikle doğru. Kim'in daha önce sarı kartı var. Djaniny yanında giderken sırtından dirsekle itiyor. Eğer bu faul çalınıyorsa verilen sarı kart da doğru.

Son dakikalardaki penaltıya gelince hakem görmedi. VAR müdahale etti ki, VAR müdahalesi kesin doğru ve haklıydı. Attila Szalai mutlak şekilde Cornelius'un eline, göğsüne sarılıp topa vuramaması için tuttu, indirdi. Bu penaltı kararı da mutlak doğruydu.

Beğendim
9
Sevdim
4
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap