SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu'nun anlamsız tavrı yönetimi harekete geçirdi

Ahmet Ağaoğlu'nun anlamsız tavrı yönetimi harekete geçirdi

09 Mart 2021 Salı - 17:27




Trabzonspor’da Alanyaspor mağlubiyeti sonrasında yönetim harekete geçti.





Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun bireysel hareket etmesi ve yönetimde çok sayıda isim ile arasına mesafe koyması, saha sonuçlarına olumsuz yönde büyük etki etti.

Sezon başında Newton ile yola devam edilmesi yönünde aldığı radikal karar ile yönetimde çok sayıda isimle ters düşen Ahmet Ağaoğlu, transfer dönemi de dahil olmak üzere birçok konuda yönetime danışmaması yönetim içerisinde ciddi rahatsızlık doğurdu.

AHMET AĞAOĞLU'NUN TAVRI SPONSORLARI KAÇIRIYOR

Yönetimdeki isimlerin ortak çalışması ile anlaşılan sponsorların başkan Ahmet Ağaoğlu ile yaşadıkları iletişim kopukluğu nedeniyle bordo mavili takımın gelecekte elde etmesi beklenen gelirlerde de ciddi kayıplar yaşanacak.

Ahmet Ağaoğlu’nun gösterdiği tavır sonrası sponsor gelirlerinde ciddi anlamda sıkıntı yaşayan Trabzonspor’da yönetim acil çözüm arayışına başladı.

AĞAOĞLU KENETLENME ÇAĞRISINA KULAK VERECEK Mİ?

Trabzonspor yönetiminin kenetlenmesi adına adım atmayan, yönetim içerisinden gelen kenetlenme çağrılarına kulak tıkayan Ahmet Ağaoğlu’nun bu tavrını sürdürmesi halinde yönetiminde çok sayıda isim ile yolların ayrılması bekleniyor.

Trabzonspor’da yönetiminde çok sayıda ismin önerdiği projeler dikkate alınmazken, Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun bireysel olarak aldığı kararlara son vermek için camianın ileri gelenlerinin de harekete geçtiği öğrenildi.

Trabzonspor yönetiminde çok sayıda isim, “kararlar alınırken bizim haberimiz olmuyor ama hataların faturası hepimize kesiliyor.” Şeklinde serzenişte bulunduğu ve bu krizin çözülmesi konusunda toplantıların yapıldığı bilgisine ulaşıldı.

RAKİPLERİ SEVİNDİRME YÖNETİM İLE KENETLEN BAŞKAN

Gerek Medical Park Stadyumu'nda gerekse deplasmanlarda yönetim ile arasında mesafe koyduğu bariz şekilde gözüken Ahmet Ağaoğlu'nun bu tavrı rakip camiaları mutlu ederken, Trabzonsporlu taraftarlar tarafında büyük mutsuzluğa neden oluyor.

Trabzonsporlu taraftarlar Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un karşısında sergilediği sevgi gösterisini, yönetim içerisinde olan arkadaşlarına da göstermesini bekliyor. (haberts)

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap