SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu'ndan zirve açıklaması

Ahmet Ağaoğlu'ndan zirve açıklaması

08 Şubat 2021 Pazartesi - 21:58




Süper Lig'in 24. haftasında Yeni Malatyaspor'a konuk olan Trabzonspor, mücadeleden 2-0'lık üstünlükle ayrılırken, zirve ile puan farkını 6'ya indirdi. Maçın ardından Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, önemli açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...





Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Yeni Malatyaspor galibiyeti sonrası basına açıklamalarda bulundu.

Bordo mavili kulübün başkanı, zirve yarışına ilişkin konuştu. İşte o sözler;

"Oynanan futbolun kalitesinden ziyade atılan gol, alınan 3 puan, tırmanmaya devam ediyoruz. Abdullah hoca ile beraber takımın değişen görüntüsü, ciddi şekilde artan performansı, yükselen bir grafiğimiz var. Elimizdeki oyuncu kadrosuyla, Abdullah Avcı'dan öncesi ve Abdullah Avcı'dan sonrası diye değerlendirmek doğru ve sağlıklı bir bakış açısı olur.
Bunun ötesinde devre arasında yapmış olduğumuz 3 transferden 2'si çok önemli katkı veriyor. Yunus da eminim ki çok kısa zamanda o gücü yakalayacak. Onun da takıma çok şeyler katacağına inanıyorum. Bunlar, bizim yönetici olarak gördüklerimiz.

Malatya maçı neyse bizim için Beşiktaş maçı da aynı, oynayacağımız Fenerbahçe maçı da aynı. Bir sonraki maça bakacağız. Önümüzde Gaziantep maçı var. "

Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap