SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu'ndan flaş Yusuf açıklaması! 'Gitmek istiyor'

Ahmet Ağaoğlu'ndan flaş Yusuf açıklaması! 'Gitmek istiyor'

17 Temmuz 2019 Çarşamba - 23:09




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı'nın takımdaki geleceği hakkında konuştu. Ağaoğlu, "Yusuf'un kafasında Avrupa'da oynamak var. Kendisine seneye gitmesi yönünde teklif yaptık fakat oyuncu gitmek istediğini ısrarla söyleyince yapacak bir şey kalmadı" dedi.





Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Bein Sports’a özel açıklamalarda bulunurken bir süredir gündemi meşgul eden Yusuf Yazıcı transferine de değindi. Trabzonspor taraftarının merakla beklediği konu hakkında net konuşan Başkan Ağaoğlu, “Yusuf’un kafasında Avrupa’da oynamak var. Kendisine seneye gitmesi yönünde teklif yaptık fakat oyuncu gitmek istediğini ısrarla söyleyince yapacak bir şey kalmadı” dedi.



Buna rağmen Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille’den başka Yusuf Yazıcı için teklif yapan kulüp olmadığının altını çizen Ağaoğlu cevabıyla Lille’den teklif geldiği iddialarını doğrularken, “Yusuf Yazıcı’ya sadece Lille Kulübü’nden teklif geldi fakat bu teklif bizim beklentilerimizi karşılamadı. Transfer şuanda askıda” ifadelerini kullandı ve daha iyi bir teklif beklendiğini belirtti.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap