SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu'ndan flaş Visca açıklaması

Ahmet Ağaoğlu'ndan flaş Visca açıklaması

28 Ocak 2021 Perşembe - 09:00




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Visca transferi hakkında açıklamalarda bulundu.





 Maçın ardından konuşan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Bu statta kazandığımız 4. kupamız oldu. Hava şartları bu sene oynadığımız en sıkıntılı maçlardan biriydi. Hem rüzgar şiddetli, kar yağışı zemini de kayganlaştırdı. Parmağın, hafif sakatlığı var. Büyük ihtimalle 1 hafta oynamaz diye düşünüyorum. En büyük endişem bir sakatlık olmasıydı. Diğer endişem maçın uzamaya gitmesiydi. Neyse ki arkadaşlar maç uzamaya gitmeden maçı neticelendirdiler. 2 tane çok güzel gol attık. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Bu camia her şeyin en iyisini hak ediyor. 
6 ay arayla aldığımız 2. kupa. Devamı gelecek inşallah” dedi. 

Ağaoğlu, “Beşiktaş açısından baktığımızda en azından 1 hafta dinlenecek. Bu maçta benim en büyük endişem, 90 dakikanın berabere bitmesi ve uzatmaya kalmasıydı. Allah’tan oyuncularımız ona müsade etmediler. Yrogunluk var. Bütün takımlarda yorgunluk var. Biz daha dinlemedik. Gençlerbirliği maçı. 1 günlük antrenman hoca o arada dinlenme verdi. Trabzon’a gideceğim tekrar gelip Beşiktaş maçı oynayacağız. Lig uzun gidecek. Allah bütün takımların oyuncularını sakatlıktan korusun. Kolay kolay ligin sonunun getirilemeyceği fiziksel açıdan değerlendirildiğimizde kolay gelmeyecek. 1 sezon içinde oyunculara 3 yükleme yapıldı. Bu yönden değerlendirirsek sıkıntılı geçecek Beşiktaş maçı ne Başakşehir, ne de Gençlerbirliği maçından farkı yok. aynı ciddiyetle oynayacağımız müsabaka” diye konuştu. 

Visca ile ilgili iddialara ise Ağaoğlu, “Maç başlarken Göksel Gümüşdağ yanıma oturduğu zaman “Teşekkür ediyoruz” dedim. Visca’yı vermişsin. O da hayırlı olsun dedim. Birileri senaryo yazdıktan sonra kulaktan kucağa, sosyal medyada hesaptan hesaba. Visca ile alakalı olarak ki Başakşehir’de hiç bir futbolcuyla alakalı temasımız olmadı. Senaryoyu yazıyorlar, yakıştırıyorlar o da o şekilde devam ediyor” dedi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap