SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu'ndan flaş açıklama

Ahmet Ağaoğlu'ndan flaş açıklama

02 Mayıs 2019 Perşembe - 20:26




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, önemli açıklamalar.






Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, TFF ve beIN Sports tarafından düzenlenen FutbolunSüperleri ödül töreninde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ahmet Ağaoğlu son dönemde Türk futbolunda yaşanan gerginlikler ve yöneticilerin sert açıklamaları üzerine mesaj gönderdi. 

"KENDİ EKSİKLİĞİNİZİ ÖRTMEK İÇİN POLEMİĞE GİRERSİNİZ"




Ağaoğlu "Bütün rakiplerimize saygı duyduk. Kendi işimizle ilgilendik. Gereksiz, anlamsız işlerin içine girmedik. Rakibinizle polemiğe girdiğiniz zaman, kendi eksikliğinizi örtmek için bunu yaparsınız. Bizim öyle bir sıkıntımız, eksikliğimiz yok." ifadelerini kullandı.

"HİÇBİR DEPLASMANDA SIKINTI YAŞAMADIK"

Bugüne kadar hiç bir deplasmanda sıkıntı yaşamadıklarını belirten Ağaoğlu " Bugüne kadar hiçbir deplasmanda sıkıntı yaşamadık ve pek çok deplasmanda ev sahibi takımlar tarafından çok iyi karşılandık. Bu ligi birlikte oynuyoruz. Bir takım sıkıntılar, olumsuzluklar ve agresifliklerden gideceğimize, güzelliklerden beslenerek topluma örnek oluruz. " şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap