SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu'ndan eleştirilere yanıt! 'Portrelerin benimle ilgisi yok'

Ahmet Ağaoğlu'ndan eleştirilere yanıt! 'Portrelerin benimle ilgisi yok'

Karadeniz Özel

17 Haziran 2019 Pazartesi - 10:31




Başkan Ahmet Ağaoğlu eleştirilere Karadeniz aracılığıyla yanıt verdi.





Karadeniz Gazete / İsmail DÜZGÜN // Trabzonspor'un Divan kurulunda yaşanan ‘Kara Kalem Portre’ kriziyle ilgili Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Karadeniz’e konuştu. Kara kalemle yapılan resimlerle ilgili konuşan Başkan Ağaoğlu, “Ben de fotoğrafları divan kurulunda gördüm. Konunun ben ve yönetimimizle ilgisi yoktur. Divan Kurulu’nun yaptırdığı bir uygulama. Ama bakıldığı zaman 17 tane başkan var. 2 tanesinin resminin yapılmaması doğru değil. Sonuçta bu başkanlar da oraya delegelerin oyları ve tercihi ile seçilmiş” dedi.

Portreleri çizen hedefteki isim ressam Cem Aşçıoğlu’ndan Karadeniz’e flaş açıklama:

BANA 15 BAŞKANIN RESMİ VERİLDİ BEN DE O PORTRELERİ ÇİZDİM

“Bu proje 7 ay önce gündeme geldi. Benden Trabzonspor Başkanları’nın portrelerini çizmen istendi ve 15 başkanın resmi verildi. Ben de o resimlere göre kara kalem portreleri yaptım.”

Trabzonspor'un cumartesi günü gerçekleştirdiği 44’üncü Olağan Divan Kurulu’nda ‘Kara Kalem Portre Krizi’ yaşandı. Bordo-Mavili Kulüpte görev yapan 17 başkandan 2’sinin Kara Kalem Portresi’nin yer almaması deyim yerindeyse infial yarattı. Kara Kalem Portreleri çizen ressam Cem Aşçıoğlu Karadeniz’in sorularını yanıtlarken yaşananları da anlattı. İşte Cem Aşçıoğlu’nun o açıklamaları: “Bu proje 7 ay önce gündeme geldi. Benden o zaman eski başkanların ‘Kara Kalem Portreleri’ni çizmem istendi. Portreler için de 15 başkanın resmi verildi. Ben de verilen resimler doğrultusunda 15 başkanın Kara Kalem Portresini çizdim. Yani bana verilenleri resmettim. Bunun dışında olayla bir ilgim yok. Trabzonspor Kulübü bu konuyla ilgili elbette detaylı açıklama yapacaktır.”


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap