SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu'ndan Ali Koç'a cevap: ''Trabzonspor kulübü kimsenin muhasebesini tutmuyor''

Ahmet Ağaoğlu'ndan Ali Koç'a cevap: ''Trabzonspor kulübü kimsenin muhasebesini tutmuyor''

18 Ekim 2020 Pazar - 13:28




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamalarına yanıt verdi.





Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un "Geçen sene araba fiyatına transferler yapıldı kimse bir şey demedi. Söz konusu Fenerbahçe olunca böyle oluyor." sözlerinin kendisine hatırlatılması üzerine konuştu. 

AHMET AĞAOĞLU'NUN SÖZLERİ

"Bizim verdiğimiz para ortada. Trabzonspor kulübü kimsenin muhasebesini tutmuyor. Bu da 2. Geldiğimizden bu yana yaptığımız transferler ortada. Trabzonspor yapmış olduğu her tasarrufun KAP'a paylaşmak zorunda olan bir kulüp. Trabzonspor üzerinden kimse muhasebe yapmasın. Trabzonspor kulübü geçen sene 16 milyon euro maaş ödediği kadroyla mücadele etti. Bu sene de 15.8 milyon euro net maaş bütçemiz. Bizim defterler açık. 

"HAKEMLERLE İLGİLİ ENDİŞEM HEP VAR"

Hakemlerle ilgili endişem hep var. Ciddi sıkıntıların olduğu aşikar. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Göztepe, Başakşehir hepsi kendi özelinde aynı derecede önem taşıyan maçlar. Hiçbir maçı diğerinden ayrı tutmak mümkün değil. Geçen sene Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray maçlarında mağlubiyetimiz yok ama teorik olarak baktığınız zaman bu maçta puan kaybetmez dediğiniz maçlarda kayıplarınız var. Fenerbahçe maçına gideceğim ama stada giremeyeceğim. 

Beğendim
4
Sevdim
4
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap