SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu'dan gençler yorumu!

Ahmet Ağaoğlu'dan gençler yorumu!

09 Nisan 2018 Pazartesi - 11:04




Ağaoğlu: Abdülkadir ve Yusuf’un ortaya koyduğu mücadele benim kanımı kaynatıyor. Altyapıdaki gençler bu iki futbolcuya bakarak motive olacak.





Başkan Ağaoğlu, Abdülkadir ve Yusuf gibi genç oyuncuları izlerken damarlarındaki kanın daha da heyecanlı aktığını vurguladı. Ağaoğlu, "Altyapıdan gelen oyuncuların ortaya koyduğu mücadele benim damarlarımdaki kanı kaynatıyor. Ben hep altyapıya inanan birisiyim. Barcelona'nın kadrosuna baktığınızda alt yapısından 5-6 oyuncu görüyorsunuz. Diğer taraftan Porto'ya bakıyorsunuz. Futbol tek düze bir oyun da değildir. Tek düze yönetimi de yoktur. Endüstri iseniz endüstrinin gereğini yerine getireceksiniz. Abdülkadir ve Yusuf'a baktığımda gözlerim farklı bakıyor. Altyapıdaki oyuncu orada Abdülkadir ve Yusuf'u gördüğü zaman motive olur. Bu takımın A kadrosunda yer yoktur diye düşünce içine girerse çok zorlanırsınız" ifadesini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap