SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu: 'Valencia'nın pozisyonu uzaydan bile penaltı'

Ahmet Ağaoğlu: 'Valencia'nın pozisyonu uzaydan bile penaltı'

28 Şubat 2021 Pazar - 21:20




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe maçından sonra açıklamalarda bulundu.





Süper Lig'de 27. hafta dev bir maça sahne oldu. Zirve mücadelesi veren iki takım Trabzonspor ile Fenerbahçe, Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde karşı karşıya geldi. Maçı sarı lacivertliler Pelkas'ın attığı golle 1-0 kazandı.

Maç sonrasında Trabzonspor'un başkanı Ahmet Ağaoğlu, hakem Yaşar Kemal Uğurlu'ya sert tepki gösterdi.

İşte Ahmet Ağaoğlu'nun sarf ettiği sözler:

Bakasetas'a yaptığı hareketi uzaydan inceleseniz çok net bir şekilde sarı kart ve penaltı. Ekuban'ın pozisyonu var. Ekuban'a 5. dakikada ilk hareketinde sarı kart gösterilmesi... Birilerine göre iyi bir hakem olabilir. Birilerine göre uğurlu bir hakem olabilir gözbebeği olabilir. Yükselen yıldızı olabilir ama o yıldız bizim maçlarımızın haricinde nerede yükseliyorsa yükselsin. Kime uğurlu geliyorsa gitsin onların maçını yönetsin. Geçen seneden bu yana bizim Yaşar Kemal Uğurlu'dan çektiğimiz kalmadı. Kendisi zaman zaman vermiş olduğum kararlarda hiçbir art niyet yok her insan hata yaptığı gibi ben de hata yapabilirim gibi ifadeler kullanmış. Eğer bu kadar hatayı üst üste bizim maçlarda yapıyorsan yapacağın iki şey var. Ya kendini eğiteceksin, bu kadar hata üst üste yapılmaz, yapamıyorsan da bu işi bırakacaksın. Hakem bu maçın önüne geçmemeliydi ama maalesef geçti. 

Kötü oyun bizim problemimiz. Bizim çözmemiz gereken bir sorun. Biz kendi problemlerimizi çözeriz ama hakem kararlarının tartışıldığı, konuşulduğu bir maçta olmuyor. Herkes emek veriyor, herkesin bir gayreti var. Hatalar bize ait olan hatalar, sorumlusu biziz. Bu kadar önemli bir maçta bariz hatalar yapan hakemin vermiş olduğu kararları da masumane kararlar olduğunu kimse kusura bakma ama saflığın biraz ötesine geçer. 


Beğendim
3
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap