SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu, Ünal Karaman'ı herkesi karşısına alarak getirdi

Ahmet Ağaoğlu, Ünal Karaman'ı herkesi karşısına alarak getirdi

06 Ocak 2020 Pazartesi - 11:47




Trabzonspor'da Ünal Karaman'ın ayrılışının yankıları sürüyor. Ancak Başkan Ahmet Ağaoğlu, Ünal Karaman'ı göreve getirirken, yönetim kurulu üyelerini de karşısına almıştı.





Ünal Karaman’ın istifasıyla ilgili olarak pek çok kişi Başkan Ahmet Ağaoğlu’nu suçluyor... ancak gerçek şu ki, Ahmet Ağaoğlu, Ünal Karaman’ı özellikle yönetim kurulunun Trabzon kanadının tamamını karşısına alarak göreve getirdi. Öyle ki Trabzon kanadındaki yöneticiler şehirde takımın başına geçecek hoca konusunda istişare ederken Ahmet Ağaoğlu, Ünal Karaman’la anlaştı. Hem de neden Ünal Karaman’ın takımın başına geçmesi gerektiğini, tecrübesi olmamasının önemli olmadığını, Trabzon’un kılcal damarlarını dahil bildiğini, kendisinden ve masadaki yöneticilerden çok daha fazla Trabzonsporlu olduğunu anlatarak ikna etti. Bu isimlerin ''bırakırız'' demelerine rağmen Ünal Karaman'ı takımın başına getirdi.

Trabzon'un iki başkanı orta yolu buldu

Ünal Karaman’ın istifası sonrasında başlayan Belediye Başkanı Murat Zoroğlu ile Başkan Ahmet Ağaoğlu arasındaki kriz tatlıya bağlandı. İki başkan önce telefonda konuştu. Birbirlerini yanlış anladıkları yönünde görüş birliğine vardı. Ağaoğlu, Başkanı, Başkan da Ağaoğlu’nu makamına davet etti. Buzlar eridi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap