SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu, transfer gününü açıkladı!

Ahmet Ağaoğlu, transfer gününü açıkladı!

01 Temmuz 2018 Pazar - 16:36




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavililerin tüzük tadilat kongresinin ardından konuştu.





Tüzüğün kabul edilmesinin bordo-mavililer için önemine değinen Başkan Ağaoğlu, tranfser konusunda da ipucu verdi. Başkan Ağaoğlu, önümüzdeki hafta Cuma Gününü işaret etti. 

Başkan Ağaoğlu, "Tüzük kişilere göre olmaz. Tüzük, kurumun anayasasıdır. Benim önümde düşünce yapımla bağdaşmayan 2-3 madde vardı. Onların özellikle kaldırılmasını ben istedim. Onlara da eleştiri geldi. O maddelerin tüzükten çıkarıldığını görünce her halde insanların, delegelerin bu konuda bizim samimiyetimize olan inançları bir kat daha arttı. 

Dernekler kanuna baktığınız zaman 3 aşağı 5 yukarı bir birine benzer. Fakat derneklerin içine düştüğü en büyük sıkıntı mali konular. Bugün biz çok ciddi mali sıkıntılar yaşıyoruz. Bu borçlanmaya getirilen sınır ve borçlanmayı genel kurula devretmemiz sadece Trabzonspor açısından değil Türk futbol tarihi açısından milat. Bugün 120 130 milyon olan kulübün borcu 1 milyara çıkamaz. 

Siz oraya şişirilmiş bütçeyle çıkmamanız lazım. Çıkarsanız Genel Kurlun bunun hesabını sorması lazım. Burada Genel Kurula da çok iş düşüyor. Genel kurul sorgulasın. Trabzonspor Genel Kurul delegelerinden özellikle rica ediyorum. Lütfen sorgulayın. 

Biz gerçekten büyük külümüz ve hep ilkleri başaran kulübüz. Bu çizgimizi devam ettirmemiz lazım. Bugün burada çok önemli bir kararın altına imza attı. Çok muhalefet olmadı. 3-4 maddeydi. Mali kriterlerin de benimsenmiş olması, önemli. Yattığımız yeri bilmiyoruz. İnanılmaz bir şeyin içindeyiz. Bütün bu yaşanan yorgunluklara değiyor. Burada bir zafer kazanmadık. Trabzonspor delegesi, kulübe sahip çıkıyor. Önüne getirilen her mantıklı, her aklı selim projeye veya tasarıya sempati ile bakıyor. Mali Genel Kurullarda Trabzonspor delegelerine çok büyük sorumluluk düşüyor. O şişirilmiş olarak gelirse bütçe önlerine o bütçenin genel kuruldan çıkmaması lazım" diye konuştu. 


Tranfser görüşmelerinin sadece kulüp, menajer ve oyuncular ile kendi aralarında geçtiğini kayderek, "Sadece kulüpler oyuncunun menajeri ve bizim aramızda geçiyor. Onun için dışarıya bir şey sızmıyor" diye konuştu. 

Tranfser yapılacak bölgeleri de sıralayan Başkan Ağaoğlu, "İki stoper ondan sonra duruma göre defansa ve kanada belki takviye olabilir. Özellikle defansın göbeği... 

Kulüpleriyle de görüşüyoruz oyuncuların önümüzdeki hafta Cuma..." dedi. 

Lisans konusunda yaşanan borç sıkıntısına değinen Ağaoğlu, "Hepsinin altından kalktık, UEFA4dan ceza almadık. Buradan da sıyırırız. Herkesin gönlü ferah olsun." diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap