SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu sitem etti! ''Herkesin gördüğü şeyi bana sormayın''

Ahmet Ağaoğlu sitem etti! ''Herkesin gördüğü şeyi bana sormayın''

02 Ekim 2020 Cuma - 22:32




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Gaziantep ile 1 - 1 berabere biten maçın ardından konuştu.





Ahmet Ağaoğlu, transferle ilgili, “İmza atılmadan önce bir şekilde speküle edilen ve gündeme gelen oyuncuyla akalı olarak bizim kulübümüz çok ciddi sıkıntılar yaşıyor. İsim vermek mümkün değil. Israrla soruyorsunuz anlıyorum. Zaten 36 saat kaldı 36 saat sonra kim geldiğini kim gittiğini herkes görecek” dedi.

Hakem hataları ile ilgili olarak ise Ağaoğlu, “Herkesin gördüğü şeyi bana sormayın. Bana sorduğunuz zaman ben dile getirdiğim zaman arka arkaya sportmenlik dışı açıklamalar. 75 gün, 375 gün. Ve çok ciddi boyutlarda para cezası. Bu herkesin gördüğü şey artık. Hakem yorumcuları var, hakem hocaları var, MHK var. En iyi şekilde yorumlaması gerkene. Onların yorumlaması gerekiyor. Herkesin gözünün önünde olan şey. Bunu niye ben dile getireyim. Netice itibariyle bunlar üst üste yapıldığı zaman canını yakan şey olarak ortaya çıkıyor. Bizler fırsat buluyoruz ancak dile getirdiği zaman kamuoyunda fazla yankı uyandırmayan takımlar var. Ulusal medyada yer bulamayan takımlar var. Bu işin o tarafı. Biz kendi önümüze bakacağız. Kendi eksiklerimizi tamamlayacağız. Hatalarımızı demiyorum. Kendi eksiklerimizi tamamladıktan sonra zirve yarışında mücadele eden Trabzonspor olarak yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap