SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu: ''Şampiyonluğu istiyorsan agresif şekilde isteyeceksin!''

Ahmet Ağaoğlu: ''Şampiyonluğu istiyorsan agresif şekilde isteyeceksin!''

12 Mart 2020 Perşembe - 11:08




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu maç bitiminin hemen ardından açıklamalarda bulundu





Ağaoğlu mutlaka kazanılması gereken bir maçtan 3 puan aldıklarını belirterek  “Almamız gereken bir 3 puandı. Tabi ki onların da durumu sıkıntılı şiddetle puana ihtiyaçları var. Ama arada ciddi bir futbolcu kalitesi farkı var. Onu da ortaya koyunca 3-1 kazandık. O hafta bu hafta. Önümüzde Baakehir maçı var onu almadığımızda bir anlamı kalmaz. Sonra Göztepe ve devamı..” dedi.

Şampiyonluk ifadelerini kullanmasıyla ilgili soruya yanıt veren Ağaoğlu, camianın ve taraftarın üzerindeki ölü toprağını kaldırmak istediğini söyleyerek “ Camiada öyle bir durum varki; arada bir girip bakıyorum sosyal medya da sanki üzerimizde bir ölü toprağı var. Sanki her şey bitmiş gitmiş. Yok öyle bir şey.  Arzu ve istek sadece bizlerde mi olacak, futbolcu da mı teknik heyette mi olacak Bu isteğin herkeste olması lazım. Öldük bittik ile olmuyor. Agresif bir şekilde isteyeceksin. İstemezsen olmaz.  Kimsenin önüne altın tepside sunulmaz. Hep anlatmaya çalışıyorum biz bir bütünüz bir dişlinin çarklarıyız. Oradan en ufak dişliyi çıkarırsanız dünyanın en pahalı saati de olsa bir kez doğruyu gösterir o dişlilerin hepsinin bir görevi var. Taraftarın da görevi var. Başakşehir maçına 41 bin taraftar istiyorum seyirci değil. Gerçekten şampiyonluğu istiyorsak istediğimizi açık net olarak belli etmeliyiz. Taraftar baskısını en iyi şekilde gösteriyoruz.

Yeni Malatyaspor maçı sonrası, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun aracına bir grup taraftar tarafından taşlı saldırı gerçekleşti. Olay çok büyümezken, araçta ise küçük çapta hasar meydana geldi. (Haber61)

Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap