SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu sabır istedi: Sahaya yansıyacak

Ahmet Ağaoğlu sabır istedi: Sahaya yansıyacak

11 Ekim 2020 Pazar - 09:34




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu taraftardan sabır istedi.





Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu, camiadan sabır istedi: Geçen yılki gibi bu sezon da her alanda değerlenen bir takımız. Ekonomik başarımız sahaya da yansıyacak.

Trabzonspor sezona istediği gibi başlayamamıştı. Başkan Ahmet Ağaoğlu camiaya seslenerek kenetlenmeleri halinde başarının geleceğini söyledi. Ahmet Ağaoğlu "Transferde harcama limitlerinin içinde kaldık. 15 milyon euro'luk bir kadro maliyetimiz var. 80 milyon euro'ya yakın da bir piyasa değerimiz bulunuyor. Aynı zamanda sahada da harcamalarımıza oranla daha yüksek başarılar elde ediyoruz. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sezon da her alanda değerlenen bir takım olacağız" ifadelerini kullandı. Fırtına'da başkan Ağaoğlu, saha dışındaki mali düzelmenin ve ekonomik istikrarın sahaya da yansıyacağını söyledi. Bordo-mavili kulübün başkanı "Sezonun daha başındayız. Köprünün altından çok sular akacak" diye konuştu.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap