SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu: ''Önceliğimiz Ünal Karaman değil''

Ahmet Ağaoğlu: ''Önceliğimiz Ünal Karaman değil''

22 Mart 2019 Cuma - 17:41




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.





Ağaoğlu, lige verilen arada yönetim olarak kaynak arayışında olduklarını belirterek " Önümüzdeki sezon transfer yasağı almamak ve UEFA'dan lisans yenileme işlemi için gereken miktar 80 milyon TL" dedi.

Medyaya yansıyan teknik direktör Ünal Karaman'ın sözleşmesinin yenileneceği haberleri üzerine Ağaoğlu "Önceliğimiz bu sonuna kadar yapılması gereken ödemeler.Bizim birinci önceliğimiz 31 Mart'a kadar ödenmesi gereken para için kaynak yaratmak. Önümüzdeki yıl için UEFA'dan lisans alabilmek ve Avrupa kupalarına katılabilmek için bu paranın ödenmesi şart. Var gücümüzle çalışıyoruz. Bu sorunları ortadan kaldırınca sezon sonu transfer konularını masaya yatıracağız" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un UEFA'da bulunan 18 dosyasının maliyetinin 80 milyon TL civarında olduğunu sözlerine ekleyen Ağaoğlu “öncelikli çözmemiz gereken konumuz yönetim olarak bu" dedi. (Haber61)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap