SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu’ndan Aralık hamlesi

Ahmet Ağaoğlu’ndan Aralık hamlesi

27 Ekim 2021 Çarşamba - 17:43




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Aralık ayında yapılacak seçimlerde yeniden adaylığını açıklamaya hazırlanıyor. Takımın başarısı muhalefetin geri adım atmasına neden oldu. Adaylığını açıklaması beklenen bir çok isim, son ana kadar bekleme kararı aldı.





Ligde zirveyi elinde bulunduran Trabzonspor, Aralık ayında seçime hazırlanıyor. Görüntüde Ahmet Ağaoğlu’na rakip olarak sadece Mehmet Atalay’ın ismi gündeme geldi. Eski Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu’nun da ismi konuşuluyor. Ancak adaylık için öne çıkmış deği. Ağaoğlu’nun tek başına seçime girme ihtimali de var.

Takımının zirvede olması sayesinde Ağaoğlu kafası dinç bir şekilde yönetim listesini oluşturmaya başladı. Trabzon merkezli bir liste çıkarmayı planlıyor. Alper Bektaş, Mehmetcan Tuna, Mesut Yeşilyurt, Birhan Emre Yazıcı, Zeyyat Kafkas, Nevzat Kaya gibi genç isimlerin listeye girmesi bekleniyor. Ertuğrul Doğan’ın listede kritik isimleri ekleyeceği konuşuluyor. Başta Mehmet Yiğit Alp olmak üzere özellikle İstanbul kanadından Ağaoğlu pek çok ismi eleyecek gibi duruyor.

Mehmet Atalay ise zamanında Celil Hekimoğlu’nun uyguladığı taktiği uyguluyor. Merkez ağırlıklı çalışıyor. Trabzon şehri ve futbolunun tüm dinamikleriyle görüşüp altyapı oluşturma düşüncesinde… ancak şimdilik pek fazla alt yapı oluşturmuş durumda değil.

Beğendim
9
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap