SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu, Muharrem Usta’yı yakaladı! 35 milyon euro...

Ahmet Ağaoğlu, Muharrem Usta’yı yakaladı! 35 milyon euro...

12 Ekim 2021 Salı - 15:37




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, daha önce eleştirdiği eski başkan Muharrem Usta'nın oluşturduğu takım bütçesine yaklaştı.





Trabzonspor’da verilen sözler unutuldu. Limitler aşıldı. Sezon başında 25 milyon euro olarak açıklanan takım bütçesi delindi.

Bordo-mavililer sadece bu sezon transfer edilen Hamsik ve Cornelius, (2.2 milyon euro) Gervinho (2.15 milyon euro), Bruno Peres (1.7 milyon euro), Koita ve Dorukhan (1.5 milyon euro), Siopis, Denswill (1.2 milyon euro) ve İsmail’e (600 bin euro) ile Avcı (650 bin euro) maaş artı imza parası olarak 14.85 milyon euro’luk yükümlülüğün altına girdi.

Üzerine bir de diğer takımlara gönderilen Diabate (800 bin euro) ve Flavio (450 bin euro)  için ödenmeye devam edilen 1.25 milyon euro’luk maliyette eklenince Trabzonspor’un hedef bütçesi olan 25 milyon Euro’nun 15.5 milyon Euro’su delinmiş oluyor.

Trabzonspor’da ayrıca geçen sezondan takımda devam eden Djaniny (2 milyon euro) Nwakaeme, Bakasetas, Yunus Mallı (1.5 milyon euro), Vitor Hugo’ya (1.2 milyon euro) ödenen 7.7 milyon euro var.
Sadece bu oyuncuların kuru maaşları 23.85 milyon euro’yu tutuyor. Bunun içinde oyunculara ödenen bonuslar, vergi, sigorta ve benzeri işlemler yer almıyor.

Diğer oyuncular için ödenen rakamların yanı sıra diğer futbol harcamaları da işin içine katıldığında Başkan Ağaoğlu, kendisinden önceki Muharrem Usta dönemindeki 35 milyon euro’luk takım bütçesine ulaşmayı başarmış oluyor.


Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
76
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap