SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu "Ligin en iyi futbolunu oynayan ekibiyiz"

Ahmet Ağaoğlu "Ligin en iyi futbolunu oynayan ekibiyiz"

17 Nisan 2022 Pazar - 14:02




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, mutlu sona ulaşmak için önlerindeki 5 maçtan alacakları 4 puanın yeterli olduğunu belirterek, bordo-mavili takımın bu süreçte çok daha fazla puan alabilecek gücü ve kapasitesi olduğunu söyledi.





Süper Lig’de açık ara liderliğini sürdüren ve şampiyonluk için gün sayan Trabzonspor’un son haftalarda aldığı sonuçlar yadırgansa da bordo-mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu, endişe edilecek bir durumun olmadığını ve bu sezonun en iyi ekibi olan Trabzonspor’un şampiyonluk ipini sezon bitmeden göğüsleyeceğini söyledi.

Bu sezonun geçen sezonlardan daha farklı olduğuna da dikkat çeken Ağaoğlu, “Ligin en iyi futbolunu oynayan ekibiyiz. Bu takım işi sezon sonuna bırakmadan şampiyonluk özlemini giderecektir” ifadelerini kullandı.

Başkan Ağaoğlu, “Önümüzde salı günü Kayserispor ile oynayacağımız kupa maçı var. Finali hedefliyoruz. Trabzonspor, kimsenin durumuna bakmadan şampiyonluğunu ilan edecektir. Sadece şampiyonluk için yetecek 4 puan değil, fazlasını kazanacak gücümüz var” diye konuştu. (Yeni Şafak Spor)

Beğendim
11
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap