SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu; Kaliteli oyuncular transfer ettik

Ahmet Ağaoğlu; Kaliteli oyuncular transfer ettik

22 Ekim 2020 Perşembe - 10:07




Başkan Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe derbisi öncesi medya ile sohbet toplantısı yaptı, çarpıcı açıklamalarda bulundu...





“Yeni transferlerin en büyük şansızlığı, boş tribünlere oynaması. Eğer tribünler dolu olsa Başakşehir’i yenerdik. Çok önemli transferler yaptık. Biraz sabırlı olursak, bu oyuncuların bize neler katacağını daha iyi göreceğiz. Hocamıza güvenimiz tam. Newton, Trabzonspor’da önemli başarılara imza atacak…”

Fenerbahçe derbisi öncesi bordo-mavili yönetim, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gövde gösterisi yaptı. Takıma moral vermek için tesislere gelen başkan Ahmet Ağaoğlu önce teknik direktör Eddie Newton ile görüştü. Başkan Ağaoğlu daha sonra ise Sportif Direktör Emrah Tok’tan takımla ilgili bilgiler aldı. Antrenmanın bitiminde ise Ahmet Ağaoğlu, medya ile çok samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Bir çok konuya açıklık getiren Ağaoğlu, hoca değişikliği ile ilgili iddialara, esprili bir cevap verdi. İşte Trabzonspor Başkanı’nın yaptığı sohbetten aklımızda kalanlar:

 “Türk futbolunun bazı klasikleri vardır. İki maç mağlup olunca hoca, 4 maç mağlup olunca yönetim gider. Şu an için yeni bir teknik direktör arayışında değiliz. Newton’a hak vermek gerekir ki çok zor bir süreçten geçiyoruz. Daha kafasında ki 11 ile idman bile yapamadığı günler oluyor. Sakatlıklardan dolayı maalesef çok sorun yaşadık. Düşünün ki Başakşehir maçında Trondsen zaten yok. Parmak sakat, Flavio cezalı mecburen Baker ile çıktı. Ama maç sonu gelince orta saha transferi yapılmadı. Ya bu adamlar sakat veya cezalı olmasa oynayacak. Bir 4 kişi daha olsaydı yedek kulübesinde kaç kişi oturtacaksın. Hatayspor’da 17 kişide koronavirüs görüldü maçları iptal oldu. Maç kadrosu kalmadı. Yani sürecin hassasiyetini anlayabiliyor muyuz? Bugün idman yapıyorsunuz belki yarın maça çıkamayacaksınız…”



Başakşehir maçı ile ilgili de bir değerlendirme yapan Başkan Ağaoğlu “Başakşehir yenilgisine elbette çok üzüldük. Ama gördüğüm bir sorun şu; bu duruma da yine maalesef yapacak bir şey yok. Yeni gelen oyuncular seyirci önünde hiç futbol oynamadılar. Trabzonspor seyircisinin ne demek olduğunu henüz bilmiyorlar. Başakşehir maçında 1 gol yedikten sonra motivasyonun düştüğünde seyirci seni ayağa kaldırır. Seyirci kaldırmasına rağmen sen silkelenip mücadelene devam etmiyorsan da yine o seyirciler seni kendine getirir… Oyuncularımız sosyal medyadan olsun, eski maçları izleyenler olsun taraftarı anlamaya çalışmışlar ama o atmosferi henüz tatmadılar. Trabzonspor’un taraftarı kulübün en önemli parçasıdır.”

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap