SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu istifa mı ediyor? ''Başarısız olursam istifa ederim''

Ahmet Ağaoğlu istifa mı ediyor? ''Başarısız olursam istifa ederim''

30 Aralık 2020 Çarşamba - 15:10




Trabzonsporlu taraftarlar, sosyal medyada Ahmet Ağaoğlu’nu daha önce yaptığı bir açıklamada ‘başarısızlığı hissedersem bir dakika görevde durmam’ sözlerini hatırlatıp istifaya davet etti.





Trabzonspor’da Galatasaray yenilgisinin şoku atlatılamadan, Ahmet Ağaoğlu’nun uçakta çekilen görüntüleri sosyal medyayı adeta salladı.

Görüntüleri izleyen binlerce Trabzonsporlu taraftarlar başkan Ahmet Ağaoğlu’nu istifaya davet etti.

Döneminde gerçekleşen transferlerin %90 oranında başarılı olduğunu ifade eden Ahmet Ağaoğlu’nun devre arası için transfer çalışmaları yaptığı ve istifa etmeyi düşünmediği bilgisine ulaşıldı.

Ayrıca yönetim içerisinde de Ağaoğlu ile fikir ayrılığı yaşandığı önümüzdeki günlerde Trabzonspor yönetiminden istifaların gerçekleşebileceği bilgisine ulaşıldı.

AĞAOĞLU’NA, ’BAŞARISIZ OLURSAM İSTİFA EDERİM’ SÖZLERİ HATIRLATILDI

Ligde alınan başarısız sonuçların ardından kupaya da bu sezon erken veda eden Trabzonspor’da taraftarlar, sosyal medyada Ahmet Ağaoğlu’nun daha önce yaptığı bir açıklamada, ‘başarısız olursam istifa ederim’ sözlerini hatırlatıp, yönetimi istifaya davet etti. Başkan Ahmet Ağaoğlu, daha önce katıldığı bir televizyon programında, “Başarısızlığı hissedersem bir dakika görevde durmam. Beni başkalarıyla karıştırmasınlar” ifadelerini kullanmıştı.

Beğendim
41
Sevdim
7
Beğenmedim
36
Üzgün
6
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap