SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu: 'Faturayı Cüneyt Çakır'a çıkarıyorum'

Ahmet Ağaoğlu: 'Faturayı Cüneyt Çakır'a çıkarıyorum'

17 Haziran 2020 Çarşamba - 09:19




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynadıkları maçın ardından A Spor ve Beyaz TV mikrofonlarına konuştu. 

"İYİ MÜCADELE ETTİK"

Fenerbahçe tamamiyle kupaya konsantre olmuş durumda. Kendileri dile getiriyordu zaten. İlk maçı biz avantaj olarak görmedik. İyi mücadele ettik. Ancak maçın hakemine ayrı parantez açmak istiyorum. 

"CÜNEYT HOCA TEKRAR İZLESİN"

Hadi burnunun dibindeki penaltı pozisyonlarını görmüyorsun. Skorda bizi sıkıntı yaratacak pozisyonları biz telafi ediyoruz, golümüzü atıyoruz. Ancak Nwakaame'nin sakatlandığı pozisyonu Cüneyt hoca izlesin. Sakatlanma sebebi Cüneyt hocanın kendisi. Bu kadar sıkıntı yaşamamamız lazım. Penaltı verilmemesine rağmen golümüzü atıyoruz. Bu hep böyle oluyor zaten. 

"NWAKAME'NİN SAKATLIĞINI CÜNEYT ÇAKIR'A FATURA EDİYORUM"

Ben oyuncularıma teşekkür ediyorum. Böyle savaşçıların olduğu sürece hiçbir savaşı kaybetmezsin. Önümüzde Alanyaspor, Antalyaspor ve Galatasaray maçları var. Çok zor geçecek 7 lig maçı var. Ayrıca kupa finali var. Neredeyse üçüncü periyot oynanıyor. Futbolcularda bir takım sakatlık sıkıntıları yaşanması olası. Buna bizim kadar hakemlerin de dikkat etmesi lazım. Ben bugün Nwakame'nin sakatlığını Cüneyt Çakır'a fatura ediyorum. İlk darbede düdüğü çalması lazımdı. 

"MUSLERA'NIN AYAĞININ KIRILDIĞI POZİSYON"

Pozisyon bitmeden bayrak kaldırılmıyor. Bugün bizim maçta böyle bir şey kalmadı ama Muslera'nın ayağının kırıldığı pozisyonun ofsayt olduğunu söylüyorlar. Bariz ofsayt pozisyonlarında bari kaldırın. 7 maçlık süreçte buna dikkat edilmesi lazım. 

Beğendim
8
Sevdim
0
Beğenmedim
6
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap