SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu, Edinson Cavani transferini açıkladı

Ahmet Ağaoğlu, Edinson Cavani transferini açıkladı

26 Haziran 2022 Pazar - 18:19




Küçük bir taraftar, Edinson Cavani transferini Ahmet Ağaoğlu'na sordu. Ağaoğlu golcü oyuncunun çok fazla maliyetli olduğunu ve kesinlikle almayacaklarını açıkladı...





Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu özellikle taraftarlar arasında mütevazi kimliği ile öne çıkıyor Dün katıldığı nikah töreninin ardından da taraftarlarla bol bol sohbet etti.

KÜÇÜK TARAFTARDAN AĞAOĞLU'NA: CAVANİ MESELESİ NE OLDU?

Nikah sonrası ilginç bir görüntü ortaya çıktı. 9-10 yaşlarındaki küçük bir taraftar başkanın yanına yaklaşarak "Transferler nasıl gidiyor başkanım, bazı topçuları almıyormuşsun. Neden almıyorsun? Cavani meselesi ne oldu?" sorusunu yöneltti.

"ÇOK PARA İSTEDİ. O PARALARA OLMAZ"

Küçük çocuk öylesine ciddi sordu ki başkan da ciddiyetle "Çok para istedi. O paralara olmaz. Almıyoruz. Burada sana net söylüyorum almıyoruz" cevabını verdi. Küçük gazeteci ikna oldu. Bazı uyarılar yapmayı ihmal etmedi. Başkanın yanından ayrıldı. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de, küçük çocuğun merak ve takibine hayran kaldı.


Beğendim
7
Sevdim
7
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap