SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu derbi öncesi sahaya indi

Ahmet Ağaoğlu derbi öncesi sahaya indi

21 Ekim 2020 Çarşamba - 11:06




Trabzonspor'da Süper Lig'deki kötü gidişat sonrası başkan Ahmet Ağaoğlu, idmandan önce tüm ekiple toplantı yaptı. Eddie Newton’un ekibiyle de konuşan Ağaoğlu, derbi öncesi kritik bir zirve gerçekleştirdi.





Trabzonspor, Süper Lig’deki kötü gidişata 6. hafta oynanacak olan Fenerbahçe maçıyla son vermek istiyor. Ligde 1 galibiyet 2 beraberlik 2 de mağlubiyet alan Karadeniz Fırtınası, geçtiğimiz sezonki performansından bir hayli uzak gözüküyor.

AĞAOĞLU, EDDIE NEWTON’LA 10 DAKİKA KONUŞTU

Bu bağlamda takımı ateşlemek isteyen bordo-mavili kulübün 1 numarası Ahmet Ağaoğlu, idmandan önce tüm teknik ekiple birlikte toplantı yaptı. Asist Analiz'in haberine göre; Yaklaşık olarak 10 dakika kadar Eddie Newton’un ekibiyle konuşan Ağaoğlu, derbi öncesi kritik bir zirve gerçekleştirdi.

PARMAK VE EKUBAN YOK

Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da, sağlığına kavuşan Anthony Nwakaeme antrenmanlara tekrardan başladı. Bordo-mavililerin diğer bir eksikleri Abdulkadir Parmak ve Ekuban ise koronavirüs karantinası nedeniyle son yapılan idmana katılamadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap