SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu: ''Bu başarı tamamen oyuncuların başarısı''

Ahmet Ağaoğlu: ''Bu başarı tamamen oyuncuların başarısı''

30 Temmuz 2020 Perşembe - 00:42




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, maç sonu açıklamalarda bulundu.





Ağaoğlu, yaptığı açıklamada, “Bu başarı tamamen oyuncuların başarısı. Yönetim olarak bizim yaptığımız fazla bir şey yok. Sahada rahat oynamalarını, profesyonel, Trabzon şehrine yakışır mücadeleyi verebilmeleri için önünü açtık. Büyük bir mutluluk. Bunu hak ettiler. Daha fazlasını da hak ettiler. Kupa özelinde konuşmak istiyorum bu gece. Bu gecenin sevincini camiamız doya doya yaşasınlar fakat sezon içerisinde bir takım sıkıntılar oldu. Federasyonun bugün aldığı bir akara aldı. Onunla ilgili konuşmak istemiyorum. Bugün alınan kararla ilgili yarın veya bayramın birinci günü konuşma hakkımı saklı olarak tutuyorum” dedi.

Ağaoğlu şöyle devam etti: “Bütün bu sıkıntılara rağmen Trabzonspor mücadelenin takımı. Bizim vermiş olduğumuz mücadelenin anlamı çok büyük ve derin. Sadece bir şampiyonluk mücadelesi olarak nitelendirmek yanlış olur. Adaletsizliğe ve haksızlığa isyanın sembolü olmuş ve Anadolu ihtilalini gerçekleştirmiş bir takım. Camiamıza hayırlı olsun. Sonuna kadar mücadele ettiler. Onun teselli mükafatı olarak değerlendiriyorum. Ayrı ayrı gurur duyuyorum.”

Ağaoğlu, “Çok kötü bir tablo almıştık. 6 sırada aldığımız bir takımda sürdürülebilir bir başarı ve şampiyonluk kelimesinin telafuz edilebilmesi için 3-4 seneye ihtiyacımız var ama her sene o yarışın içerisinde olacağız. Kendimizi bu yarışın içinde biraz hazırlıksız bulduk. Trabzonspor’un özelliği ön plana çıkıyor” diye konuştu.

Ağaoğlu, şöyle devam etti: “Taraftarlarımız umutsuzluğa kapılmasınlar. Bize haksızlık yapılıyor ve hep haksızlık yapıldı. Söke söke aldık. Maalesef biz bu ligin öylesi bir sistemin sıradışı bir takımıyız. O sıradışı takımı olmaya da devam edeceğiz. Pek sempatik gelmiyoruz. Böyle olmaya devam edeceğiz. Sportif anlamda bu mücadeleyi sonuna kadar veren bir takım olacağız.”

Ağaoğlu, Hüseyin hocama teşekkür etmek istiyorum. Erzurumspor maçı ile başlamıştık. O başladı Eddie hocamız bitirdi. Teşekkür ediyorum.” dedi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap