SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu, Aralık’ta aday olacak mı?

Ahmet Ağaoğlu, Aralık’ta aday olacak mı?

28 Eylül 2021 Salı - 12:41




Trabzonspor'da kongre heyecanı yavaş yavaş yükseliyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu yeniden aday olacak ancak kendi kadrosunda önemli değişiklik yapması bekleniyor.





Aralık ayında bir de kongre var. Kimse takımın ahenginin bozulmaması için seçim için sert açıklamalar yapıp, ortalığı karıştırmak istemiyor. Ancak Başkan Ahmet Ağaoğlu ile beraber en az 3 adaylı bir seçim beklentisi camiada oluşmuş durumda. Kulisler de zaten başladı.

Ağaoğlu, yeniden aday… bu kesinleşti. Ancak yönetimini büyük ölçüde değiştirmeye hazırlanıyor. Başkan Aralık kongresinde yeniden seçilirse, Ertuğrul Doğan yeni dönemde olmayacak Mehmet Yiğit Alp’in yerine ikinci başkanlık görevini üstlenecek.

Ağaoğlu’nun listesinde yer alacak isimler arasında Nevzat Kaya, ünlü iş adamı Erol Tuna’nın oğlu Can Tuna, Yeşilyurt guruptan Mesut Yeşilyurt ve Birhan Emre Yazıcı da Ankara kanadından listeye alınacak isimler olarak konuşuluyor.

Beğendim
13
Sevdim
6
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap