SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu-Adil Gevrek gerginliğinin asıl nedeni

Ahmet Ağaoğlu-Adil Gevrek gerginliğinin asıl nedeni

06 Şubat 2020 Perşembe - 20:18




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek arasında son günlerde yaşanan gerginliğin geçmişe dayandığı iddia edildi.





Elazığ depremi sonrasında Malatya’da oynanacak Malatyaspor-Trabzonspor maçının ertelenmesiyle başlayan daha sonra Guilherme transferi yüzünden zirve yapan Trabzonspor ile Malatyaspor arasındaki gerginliğin çok daha gerilere dayandığı ortaya çıktı.

TFF’nin limit artırımı ile ilgili sapmayı yüzde 30’dan yüzde 40’a çıkarmasının bu tartışmanın geçmişi olduğu bildirildi. TFF’ye, sapmanın yüzde 30’dan 40’a çıkması için başvuru yapanların Beşiktaş eski Başkanı Fikret Orman’la, Göztepe Başkanı ve Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil’le Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek olduğu bildirildi.

Hatta Gevrek ile Orman’ın birlikte hareket ederek Sepil’e, sapmayla ilgili başvuru yapması isteğinde bulunduğu öğrenildi. Ancak Mustafa Cengiz ve Ali Koç’un açıklamalarıyla Orman’ın görevi bırakması üzerine Sepil de geri adım attı. 

Konu Kulüpler Birliği toplantısına gündeme gelirken Ağaoğlu ile Gevrek arasında bir tartışma yaşandı. İki kulüp başkanı oldukça sinirlendirdi. Sonraki dönemde ise 15 kulüp başkanı TFF’ye bir yaz yazarak sapma limitinin yüzde 30 olarak kalmasını istedi. Bu yazıda Gevrek dışında, A.Gücü ve bir kulübün daha imzasının yer almadığı öğrenildi.

Beğendim
6
Sevdim
3
Beğenmedim
3
Üzgün
2
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap