SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu açıkladı! Uğurcan teklifi tek şartla kabul edildi

Ahmet Ağaoğlu açıkladı! Uğurcan teklifi tek şartla kabul edildi

26 Aralık 2021 Pazar - 14:35




Trabzonspor'un Milli kalecisi Uğurcan Çakır için gelen transfer teklifini Ahmet Ağaoğlu sonunda kabul etti. Ancak bir şartı var.





Trabzonspor’da harika bir sezon geçiren Uğurcan Çakır için La Liga’dan sürpriz bir teklif geldi… teklifi Uğurcan’ın İspanyol menajeri getirdi. Teklifin hangi takımından olduğu henüz net değil. Trabzonspor yönetimi piyasa şartlarına göre oldukça iyi olan teklifi reddetmek istemiyor. Ancak şampiyonluk yolunda Uğurcan’ı kaybetmeyi de göz önüne alamıyor.

Gelen bilgilere göre Ahmet Ağaoğlu, teklifi gönderen Uğurcan’ın Ispanyol menajeri ile temas kurdu. Kendisine, “Uğurcan’ı satalım. Ancak şimdi gitmesin. Sezonu bizimle tamamlasın. Daha düşük bir ücret ödesinler. Ayrıca bizde oynadığı sürece sakatlık nedeniyle bir zararları olursa sorumluluğu biz üstlenelim. Sigortasını biz yatıralım” dedi.

Uğurcan’a teklif getiren İspanyol takımının şampiyonluk yarışının uzağında olduğu için teklifini Trabzonspor’un istediği şartlarda revize edebileceği gelen bilgiler arasında.

Fotospor

Beğendim
23
Sevdim
3
Beğenmedim
76
Üzgün
9
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap