SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu: 8 hafta sonra şampiyonuz

Ahmet Ağaoğlu: 8 hafta sonra şampiyonuz

02 Haziran 2020 Salı - 13:11




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Galatasaray, Sivas ve Başakşehir ile yarışacaklarını söyledi





 Ağaoğlu, Fenerbahçe'nn gündemindeki Novak ile ilgili açıklamada bulunurken Sörloth sorularına yanıt verdi.

Ahmet Ağaoğlu, Sosa'yı açıkladı

Şampiyon Trabzonspor olur

Evet, zor bir dönemde kulübü teslim aldık. Bu yolda kulübün ilkelerinden taviz vermeden devam ettik. Doğru yönettiğinizde başarı da erkenden gelebiliyormuş. Şimdi buraya kadar getirdik. Lideriz. O sene bu sene. Bundan sonra da her sene. Kimse kusura bakmasın, şampiyonluğun en büyük adayı biziz. Özlemini çektiğimiz şampiyonluğa kavuşmamıza 8 hafta kaldı. Yarış Sivasspor, Galatasaray, Başakşehir ve bizim aramızda geçer. Ama en avantajlı biziz.
Şampiyonlar Ligi'ne bu kadro ile

Önce kadro maliyetini 40 milyondan 16,5 milyon euroya düşürdük. Önümüzdeki sene bu bantta devam edeceğiz. Şampiyon olursak da Şampiyonlar Ligi'ne bu kadro ile gideceğiz. Bu kadro, kupayı alıyorsa, Avrupa'ya gidiyorsa niye bozayım. Tabii ki takviyeler de yapacağız.

 Şampiyonlar Ligi'ne bu kadro ile gideceğiz 

Trabzonspor şampiyonluk özlemi çekiyor... Bu hasret bitecek mi? -Ben 'Şampiyonluk özlemini bitirmek için geldim' gibi bir söz vermedim. Genel kurulda yaptığım konuşmada 3-4 yıl sabredilmesi gerektiğini söylemiştim. Çünkü o dönemde yıllık borç, gelirin 4-5 katıydı. Önce ekonomiyi kontrol altına alıp sürdürülebilir bir yapı kurmak gerekiyordu. Bu yüzden önce ekonomiden başladık. İlk adımda kulüpten bir futbolcu 'Trabzonspor küçülemez' diye bir demeç bile verdi. Bunun anlamı sportif disiplin de kaybolmuştu. Önce kadro maliyetini 40 milyondan 16,5 milyon euroya düşürdük. Önümüzdeki sene bu bantta devam edeceğiz. Şampiyon olursak da Şampiyonlar Ligi'ne bu kadro ile gideceğiz. Bu kadro, kupayı alıyorsa, Avrupa'ya gidiyorsa niye bozayım. Tabii ki takviyeler de yapacağız.(Milliyet)

Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap